Intertek beschikt over een uitgebreid portfolio op het gebied van laboratoriumdiensten. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar voor het uitvoeren van kwaliteitsonderzoek, ingangscontroles van grondstoffen en het testen en analyseren van halffabricaten en eindproducten.

Naast het leveren van gestandaardiseerde analyses ondersteunent Intertek ook bij onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten en support met betrekking tot de implementatie van diverse wet- en regelgeving, waaronder veiligheid van voedselcontactmaterialen en REACH. Monstername en monsterbeheer (logistiek) behoren eveneens tot onze activiteiten.

Intertek voert een breed scala aan tests 'on / off-line', 'on-site' en 'at-line' uit en maakt daarbij gebruik van een uitgebreide reeks klantspecifieke en gestandaardiseerde (NEN, ASTM, ISO) technieken en methodes.

Laboratoriumdiensten A-Z:

1-10,

A, B, C

D, E, F

G, H, I

J, K, L

M, N, O

P, Q, R

S, T

U, V, W

X, Y, Z

  • Xenon Veroudering Kunststof
  • XRF
  • Zware Metalen
Hulp nodig of een vraag?

LME Erkend Mineralen Testlaboratorium

Intertek heeft een onafhankelijk en LME erkend Europees controle- en geschillen analyselaboratorium aan haar netwerk toegevoegd door de overname van Laboratory Services International BV (LSI). 

Analytische Chemie

Onze laboranten beschikken over een breed scala moderne analytische technieken, wij leveren o.a.; kwaliteitsanalyses conform (inter)nationale en inhouse methodes, methodeontwikkeling,  probleemoplossing en foutenanalyse.

Kunststoffenlaboratoria

Test-, analyse- en adviesdiensten voor de kunststoffenindustrie.

Contact Intertek