Totale kwaliteitsborging van smeermiddelen en vetten door testen, inspecteren, advies en certificeringsdiensten, wereldwijd.

Smeermiddelen en vetten houden de wereldwijde industriële economie in beweging. Door ervoor te zorgen dat kwaliteits- en duurzaamheidseisen worden bereikt, kunnen betrouwbare bewerkingen voor machines en andere apparatuur worden gehandhaafd.

Van de fabriek tot de eindgebruiker, Intertek biedt een volledig assortiment van test-, certificerings-, advies- en inspectiediensten ter ondersteuning van producenten en gebruikers van industriële en automotive smeermiddelen, vetten en andere vloeistoffen aan.

Voor klanten die machines en systemen bedienen of onderhouden, bieden wij een compleet assortiment  aan van diensten voor monitoring van olietoestand (OCM). We controleren de toestand van vloeistoffen die in kritieke apparatuur worden gebruikt om mogelijke storingen te identificeren. Technische experts van Intertek interpreteren de gegevens om waardevolle informatie te leveren waarmee onze klanten tijdig beslissingen kunnen nemen over het onderhoud van hun bedrijfsmiddelen.

Smeermiddel kwaliteitscontrole testen omvat smeermiddel analyseprogramma's voor grote, hoogwaardige motoren en aandrijvingen, turbines, schepen, treinen, generatoren, offshore platforms en andere waardevolle machines.

In de automobielsector profiteren fabrikanten van brandstof, smeermiddelen en motoren van de testservices van wereldklasse van Intertek. Wij zijn een leider in smeermiddeltests voor gestandaardiseerde benzine- en dieselmotoren, uithoudingsvermogen van motoren en aandrijvingen, duurzaamheidstests en meer.

Om de wereldhandel te vergemakkelijken, bieden de experts van Intertek op het gebied van regelgeving ook uitgebreide ondersteuning voor het ontwikkelen en implementeren van wereldwijde strategieën voor naleving van regelgeving voor nieuwe en bestaande producten. Wij bieden diensten met betrekking tot nieuwe productintroducties, gegevensontwikkeling en validatie van de overeenstemming van bestaande producten met lokale en wereldwijde regelgeving.

Meer informatie over smeermiddelen en smeermiddelen van Intertek:

  • Smeermiddelen testen en inspecteren voor producenten en industriële consumenten
  • Testen en analyseren van OCM (olieconditiebewaking) voor smeermiddelen, vloeistoffen en oliën
  • Smeermiddelkwalificatietests voor benzine- en dieselmotoren
  • Auditing en systeemcertificering

* Intertek biedt geen consultingservices voor certificering van managementsystemen. Alle adviesactiviteiten die door Intertek worden aangeboden, zijn gescheiden en onafhankelijk van certificeringsactiviteiten

Hulp nodig of een vraag?
Contact Intertek