Testen

Intertek biedt onafhankelijke, efficiënte en kostenbesparende test- en laboratoriumdiensten die uw markttoegang bevorderen en uw bedrijfsrisico verlagen.

Onze mondiale test- en laboratoriumexpertise omvat probleemoplossing, veiligheids- en kwaliteitscontrole, het ondersteunen van onderzoek en ontwikkeling, ontwerpengineering en –evaluatie, het testen en valideren van prototypes en het benchmarktesten van producten en materialen.

Wij analyseren dagelijks duizenden verschillende producten en materialen in meer dan 1000 laboratoria en kantoren wereldwijd. Intertek heeft meer dan 100 jaar testervaring in diverse sectoren. Onze wetenschappers, scheikundigen en technici zijn professionals met jaren ervaring en maken gebruik van moderne apparatuur om klanten te ondersteunen op het gebied van kwaliteitscontrole, onderzoek en ontwikkeling van producten en materialen.

De internationale en lokale voorschriften en wetgeving voor productkwaliteit en –veiligheid nemen steeds meer toe, Intertek helpt u bij het naleven van reglementaire en wettelijke voorschriften en het identificeren waar mogelijke gevaren zich voordoen. Hiermee kunnen corrigerende maatregelen genomen worden en is aantoonbaar waar voortdurend toezicht op de toeleveringsketen vereist is. We bieden moderne testfaciliteiten en -diensten voor producten en materialen en helpen uw bedrijf helpen bij het vaststellen wat, hoe en wanneer er getest moet worden.

 
Need help or have a question? +31 88 126 8888

Need help or have a question?

+31 88 126 8888
NL:
+31 88 126 8888