Intertek biedt onafhankelijke, efficiënte en kostenbesparende test- en laboratoriumdiensten die uw markttoegang bevorderen en uw bedrijfsrisico verlagen.

Onze wereldwijde test- en laboratoriumexpertise omvat probleemoplossing, veiligheids- en kwaliteitscontrole, ondersteuning van onderzoek en ontwikkeling, ontwerpengineering en -evaluatie, het testen en valideren van prototypes, en benchmarktesten van producten en materialen.

Wij analyseren dagelijks duizenden verschillende producten en materialen in meer dan 1.000 laboratoria en kantoren wereldwijd. Intertek heeft meer dan 100 jaar ervaring in diverse sectoren. Onze wetenschappers, chemici en technici zijn professionals met jarenlange ervaring en maken gebruik van moderne apparatuur om klanten te ondersteunen bij kwaliteitscontrole, onderzoek en ontwikkeling van producten en materialen.

De internationale en lokale voorschriften en wetgeving voor productkwaliteit en -veiligheid nemen steeds meer toe. Intertek helpt u bij het naleven van reglementaire en wettelijke voorschriften en bij het identificeren van mogelijke gevaren. Hiermee kunnen corrigerende maatregelen worden genomen en is aantoonbaar waar voortdurend toezicht op de toeleveringsketen vereist is. Wij bieden moderne testfaciliteiten en -diensten voor producten en materialen en helpen uw bedrijf bij het vaststellen van wat, hoe en wanneer er getest moet worden.

Hulp nodig of een vraag?
Contact Intertek