Intertek ondersteunt uw wereldwijde verpakkingsbehoeften in alle fasen van de supply chain.

Via ons wereldwijde netwerk van experts biedt Intertek uitgebreide toonaangevende verpakkingsoplossingen via onze Assurance-, test-, inspectie- en certificeringsdiensten voor industrieën variërend van voedselcontact (migratietesten en NIAS), polymeren en kunststoffen, industriële en consumentenproducten, cosmetica, medisch , agrarisch, farmaceutisch en vele anderen.

Daarnaast ondersteunt Intertek, in reactie op opkomende trends in e-commerce en de consumentenvraag naar duurzame producten en verpakkingen, de ontwikkeling, meting en rapportage die voldoet aan claims voor duurzame verpakkingen. Dit omvat een heroverweging van het pakketontwerp, CO2-voetafdruk, gerecyclede inhoud, uitgebreide producentenverantwoordelijkheid en evaluatie van milieueffecten gedurende de levenscyclus van het pakket. Van grondstoffen tot verwijdering, Intertek kan de milieu-impact van een pakket bepalen en besluitvorming ondersteunen.

Assurance

Ons wereldwijde netwerk van experts op het gebied van regelgeving helpt onze klanten bij het navigeren van hun producten door de uitgebreide reeks voorschriften en normen over de hele wereld; we bieden het vertrouwen en de zekerheid die nodig zijn om het risico te minimaliseren en verpakkingsoplossingen efficiënt naar de gewenste rechtsgebieden te brengen. Intertek heeft een reeks assurancediensten om u te helpen de marktgestuurde en nalevingsvereisten voor verpakkingen beter te begrijpen. Diensten omvatten: 

 • Regulerend advies
 • Risicobeoordelingen
 • Extractables en leachables
 • Etiketteringsvoorschriften
 • Verpakkingsontwerp & ontwerpoptimalisatie
 • Milieueffectbeoordelingen
 • Uitgebreid producentenverantwoordelijkheid en fee management

Testen en analyse 

Testen en analyseren is een integrale stap in de ontwikkeling van het ontwerp, de productie en het gebruik van verpakkingen. Intertek zal testen uitvoeren volgens industriestandaarden zoals ISTA (International Safe Transit Association), evenals aangepaste protocollen. Naast het fysiek testen van een pakket biedt Intertek een breed scala aan analytische diensten zoals:

Inspectie

Het wereldwijde netwerk van inspecteurs van Intertek kan ervoor zorgen dat uw pakketten voldoen aan de unieke vereisten van uw organisaties en de intentie. Intertek-inspecties omvatten diensten zoals het labelen van beoordelingen, het juiste materiaal wordt gebruikt en het waarborgen van de algehele integriteit van uw producten en merk.

Certificering & audits

De geaccrediteerde certificatie- en auditprogramma's van Intertek zorgen ervoor dat klanten voldoen aan de toenemende vraag naar verpakkingen die voldoen aan strenge normen en vereisten, zoals:

 • Geen afval naar stortplaats
 • EU-richtlijn betreffende verpakking en verpakkingsafval
 • Voedselcontact
 • Farmaceutische / medische verpakking
Contact Intertek