Intertek (www.intertek.com)

Intertek heet u van harte welkom tijdens Interpack 2017

Interpack vindt plaats in Düsseldorf (Duitsland) van 8 t/m 10 mei. U kunt Intertek vinden in hal 7, stand B17.

(Inter)nationale voedselcontactwetgeving.

Onze experts ondersteunen u bij de implementatie van de van toepassing zijnde wetgeving en voeren eveneens de relevante testen uit.

 

Kunststoffenlaboratoria

Test-, analyse- en adviesdiensten voor de kunststoffenindustrie.
 

E-mail Us

Telefonisch contact

+31 88 126 8888
 
 

Diensten Verpakkingen

Intertek levert een uitgebreid pakket aan diensten voor de verpakkingsindustrie en gerelateerde industrieën zoals laboratoriumdiensten, certificering, auditering, inspectie, ondersteuning van onderzoek, ontwikkeling en adviesdiensten op het gebied van relevante wet- en regelgeving.

Intertek levert onafhankelijke kwaliteits- en veiligheidsdiensten voor de verpakkingsindustrie. De consument stelt zeer hoge eisen aan design, gebruiksgemak, veiligheid en duurzaamheid. Intertek ondersteunt de industrie bij het voldoen aan al deze eisen.

Intertek diensten omvatten risicomanagement, materiaal- en productanalyse, probleemoplossing, analyse van toeleveringsketens, implementatie van wet- en regelgeving, product- en procesoptimalisatie, migratietesten, ondersteuning bij opstellen van documentatie, audits, certificering, voldoen aan levensmiddelveiligheidseisen, kwaliteitscontroles etc.

Intertek diensten voor de verpakkingsindustrie omvatten:

 

Neem ons op om informatie te ontvangen over hoe wij u van dienst kunnen zijn op het gebied van Diensten Verpakkingen.