Al meer dan 130 jaar vertrouwen bedrijven over de hele wereld op Intertek om de kwaliteit en veiligheid van hun producten, processen en systemen te helpen waarborgen.

We gaan verder dan alleen testen, inspecteren en certificeren van producten; wij zijn een Total Quality Assurance-leverancier voor industrieën over de hele wereld. Via ons wereldwijde netwerk van state-of-the-art faciliteiten en toonaangevende technische expertise bieden wij innovatieve en op maat gemaakte Assurance-, test-, inspectie- en certificeringsdiensten aan klanten. We bieden een systemische aanpak om de inspanningen van onze klanten op het gebied van kwaliteitsborging te ondersteunen op elk van hun bedrijfsgebieden, waaronder R&D, inkoop van grondstoffen, leveranciers van componenten, productie, transport, distributie en detailhandelkanalen en consumentenbeheer.

Intertek is een marktleider met meer dan 44.000 werknemers op 1.000 locaties in meer dan 100 landen. We leveren 24 uur per dag, 7 dagen per week Total Quality Assurance-expertise met onze industrie-winnende processen en klantgerichte cultuur. Of uw bedrijf nu lokaal of wereldwijd actief is, we helpen ervoor te zorgen dat uw producten voldoen aan de normen voor kwaliteit, gezondheid, milieu, veiligheid en sociale verantwoordelijkheid voor vrijwel elke markt ter wereld. We hebben uitgebreide wereldwijde accreditaties, erkenningen en overeenkomsten, en onze kennis van en expertise in het overwinnen van hindernissen op het gebied van regelgeving, markt en supply chain is ongeëvenaard.

Intertek kan uw concurrentievoordeel vergroten  

  • Met betrouwbare testen en certificeringen voor snellere goedkeuring door regelgevende instanties
  • Door een snelle en efficiënte toegang tot vrijwel elke markt ter wereld
  • Met Total Quality Assurance in uw supply chain
  • Door innovatief leiderschap bij het voldoen aan normen voor sociale verantwoordelijkheid
  • Door kosten te verlagen en gezondheids-, veiligheids- en beveiligingsrisico's te minimaliseren
  • Door een VERTROUWD MERK te worden
Hulp nodig of een vraag?
Contact Intertek