Al meer dan 130 jaar gaat het verhaal van Intertek altijd over innovatie. In 1885 begonnen we met het testen en certificeren van graanladingen voordat ze over zee werden gebracht, en in 1888 pionierden we het idee van onafhankelijke testlaboratoria. Toen, in 1896, werd de grootste uitvinder van allemaal onderdeel van ons verhaal. Toen Thomas Edison de wonderen van elektriciteit en de gloeilamp losliet, wilde hij ervoor zorgen dat zijn producten werden gecontroleerd, getest en veilig. Hij richtte het Lamp Testing Bureau op, later Electrical Testing Laboratories.

Meer dan een eeuw later behouden we zijn ETL-kwaliteitskenmerk en blijven we nieuwe kwaliteitsstandaarden vaststellen om de reputatie van consumenten en onze klanten over de hele wereld te beschermen. Vandaag zijn we een wereldwijde kracht, actief in meer dan 100 landen, met expertise op het gebied van Total Quality Assurance, consistent geleverd met precisie, tempo en passie, waardoor onze klanten veilig vooruit kunnen streven.

De fundamenten en ambities van ons bedrijf blijven trouw aan die van onze visionaire oprichters en hun innovatie en energie blijven onze inspiratie. Onze passie en ondernemerscultuur zorgen ervoor dat we onze klanten, veiligheid, kwaliteit en zekerheid leveren - vandaag en in de toekomst.

Ons doel

Kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid tot leven brengen.

Onze missie

De verwachtingen van onze klanten overtreffen met innovatieve en op maat gemaakte Assurance-, test-, inspectie- en certificeringsdiensten voor hun activiteiten en supply chain. Wereldwijd. 24/7.

Onze visie

'S Werelds meest vertrouwde partner voor kwaliteitsborging zijn.

Onze waarden;

  • Wij zijn een wereldwijde familie die diversiteit waardeert.
  • We doen altijd het juiste. Met precisie, tempo en passie.
  • We vertrouwen elkaar en hebben plezier samen te winnen.
  • Wij bezitten en vormen onze toekomst.
  • We creëren duurzame groei. Voor iedereen.