Chemie

Intertek bedient de chemische industrie met een breed scala aan diensten, van chemische testen en consultancy tot inspectie.

Omdat chemicaliën in bijna elk product en facet van ons dagelijks leven worden gebruikt, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat ze efficiënt worden geproduceerd en in overeenstemming zijn met de wettelijke normen. Mogelijke gezondheidsrisico's moeten bij elke stap van de wereldwijde toeleveringsketen worden geïdentificeerd en beoordeeld worden. Met nieuwe uitdagingen in elke hoek van uw bedrijf, van complexe productie tot nieuwe wettelijke vereisten, kan Intertek ervoor zorgen dat u snel en verantwoord op de markt komt.

Voor alle fasen van de levenscyclus van uw chemische producten beschikt ons wereldwijde netwerk van wetenschappers, inspecteurs, auditors, ingenieurs en regelgevende experts over de expertise en ervaring om u en uw organisatie te helpen te voldoen aan wettelijke en veiligheidsvereisten, risico's te beheren, productintegriteit te handhaven en voldoen aan duurzaamheids- en milieudoelstellingen. Wij helpen u bij het testen en analyseren van alle chemische stoffen, hoe complex ook.

Chemische productie zelf kan ook ingewikkeld zijn met dure infrastructuren en specialistische apparatuur. Bij Intertek bieden onze experts op het gebied van corrosie en activa-integriteit tests en advies over het levensmanagement van chemische productiefaciliteiten en over vitale apparatuur op gevaarlijke locaties om het risico op materiaal- en activafouten te verminderen en de algehele veiligheid van uw activiteiten te ondersteunen.

Need help or have a question? +31 88 126 8888

Need help or have a question?

+31 88 126 8888
NL:
+31 88 126 8888
 
 

Intertek

Agrochemicals & Bestrijdingsmiddelen

Agrochemische en pesticide-expertise ter ondersteuning van uw bedrijf van innovatie tot de markt.

Intertek

Analytische Laboratoria

Analytische laboratoriumtestexpertise, van geavanceerde R&D-onderzoeksprojecten tot routinematige kwaliteitstests.

Intertek

Petrochemie

Ondersteuning van de wereldwijde petrochemische industrie met deskundige testen, inspectie, certificering, outsourcing, compliance en andere expertisediensten.

Intertek

Polymeren en Kunststoffen

Geïntegreerde processen voor verwerking, testen en ontwikkelen van polymeren, geleverd door onze ervaren wetenschappers en ingenieurs.

 
Intertek

Smeermiddelen en Vetten

Onze klanten helpen met het op de markt brengen en onderhouden van dure machines met smeermiddelen, vloeistoffen en additieven testen plus inspectie en certificering voor technische, prestatie- en levenscycluskenmerken.

Intertek

Specialty Chemicals

Ondersteuning van specialistische chemische innovaties, inzicht in technische en prestatie-eigenschappen.