Wij leveren totale kwaliteitsborging aan de petrochemische industrie via onze deskundige test-, inspectie- en adviesdiensten.

De petrochemische industrie staat voor veel uitdagingen, van personeel en werfveiligheid, productkwaliteit en operationele prestaties tot activabeheer, risico-identificatie en compliance. Eigenaren en exploitanten in de petrochemische sector hebben de steun nodig van een wereldwijde technische servicepartner die 24/7 services kan bieden die de veiligheid handhaven, risico's minimaliseren en activiteiten en processen optimaliseren.

Petrochemisch onderzoek
Intertek is een marktleider in het leveren van wereldwijde petrochemische testen, bemonstering en facilitaire inspectiediensten. Petrochemische testen worden uitgevoerd door Intertek-laboratoria over de hele wereld volgens ASTM, ISO, IP en andere geaccepteerde normen en protocollen voor de chemische industrie. Geteste materialen omvatten het gehele complexe assortiment van op koolwaterstoffen gebaseerde chemicaliën afgeleid van aardolie, aardgas, steenkool en biomassa. Dit geldt ook voor primaire petrochemicaliën, waaronder olefinen, aromaten en synthesegas.

Over de hele supply chain
We ondersteunen petrochemische productie, procestechniek, vrachtlogistiekactiviteiten, faciliteit- en apparatuurintegriteitsbeheer, evenals product- en personeelscertificering op een wereldwijde basis. Omdat petrochemicaliën op zeer grote schaal worden geproduceerd, produceren productie-eenheden meerdere producten en deze eenheden zijn vaak geclusterd op verschillende locaties over de hele wereld. Effectieve logistieke plannen en tijdige leveringen zijn daarom van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat projecten en processen op schema blijven. 

Onze lokale teams werken proactief met u samen om tijdlijnen te versnellen, en als er een probleem is, helpen onze snelle antwoorden u om weer op schema te komen. Onverwachte stilstand van de installatie kan de kosten escaleren en langdurige vertragingen veroorzaken. Om dit te voorkomen, bieden we diensten zoals preventieve en correctieve integriteitsinspecties, onderhoud en analyse van inspectiegegevens, corrosiebestrijding en nog veel meer - die allemaal helpen om uw faciliteiten en productiemogelijkheden efficiënt te houden. Of u nu een nieuwe fabriek bouwt of een bestaande uitbreidt en uitbreidt, onze technische experts kunnen ondersteuning bieden bij het beoordelen van apparatuurontwerp, 3D laserscannen en dimensionale controle, conditiebeoordelingen en technisch advies voor inspectie, corrosiecontrole, niet-destructief testen en meer.

Ontdek Intertek Caleb Brett

Contact Intertek