De polymeren- en kunststofservices van Intertek kunnen u helpen materialen en producten te verbeteren en te kwalificeren om zo te voldoen aan wereldwijde wettelijke vereisten.

Over de hele toeleveringsketen van polymeren en kunststoffen lopen een aantal uitdagingen op het gebied van veiligheid, kwaliteit, proces, naleving van regelgeving, prestaties en levenscyclus. Of u nu een chemische basisleverancier, een leverancier van additieven, een convertor, een compounder of een eindgebruiker bent, het overwinnen van deze uitdagingen kan uw bedrijf een aanzienlijk commercieel voordeel opleveren.

Met tientallen jaren ervaring in de polymeren- en kunststofindustrie hebben onze wetenschappers de kennis om u te helpen materialen en producten te verbeteren en te kwalificeren. Onze Total Quality Assurance-expertise wordt geleverd met precisie, tempo en passie, zodat u veilig vooruit kunt.

Fysiek en mechanisch testen van kunststoffen
Polymeer- en plastic testdiensten omvatten fysische, thermische, reologische, optische, veroudering, barrière, oppervlakte, ontvlambaarheid en mechanische eigenschappen die de kenmerken van uw grondstoffen of polymeer identificeren en of ze aan de specificatie voldoen. Ons inzicht kan u helpen begrijpen hoe geschikt de materialen zijn voor toepassing en hoe ze verouderen.

Polymeren en kunststoffen Chemisch testen
Onze experts kunnen advies geven over de ontwikkeling van formuleringen, deformulering van concurrentmateriaal, vergelijkende analyse van mengsels, gegevensvereisten voor de indiening van voorschriften en hoe polymeeradditieven zich verhouden tot de prestaties.

Regelgeving en consulting services voor polymeren
We kunnen u ook helpen bij het navigeren door de complexe wereld van regelgeving. Onze regelgevende consultants zijn experts in industriële voorschriften en richtlijnen, zoals voorschriften voor materialen die met levensmiddelen in contact komen, ASTM, beperkte stoffen, richtlijnen voor de auto-industrie, emissienormen, importregelgeving en wetgeving voor de productie van speelgoed. Intertek heeft vele industrie- en klantspecifieke kwaliteitscertificeringen, waaronder ISO-certificaten, Nadcap en Good Laboratory Practice (GLP).

Ondersteuning voor de ontwikkeling van polymeerproductverwerking
Onze polymeerverwerkingsfaciliteit op laboratoriumschaal kan u ondersteunen bij product- en procesontwikkeling. Van selectie van grondstoffen, materiaalontwikkeling, compounderen en conversie productiefasen tot prototyping en eindproduct, onze experts kunnen u helpen.

Polymeertoepassingen
Polymeren en kunststoffen zijn enkele van de meest veelzijdige materialen die er zijn en worden in alle aspecten van ons dagelijks leven gebruikt. Ze hebben een revolutie teweeggebracht in de productie van consumentenproducten en industriële toepassingen zoals ruimtevaart, automotive, elektronica en verpakkingen. Onze wetenschappers hebben de specialistische kennis van de industrie die u het inzicht kan geven dat u nodig hebt om de productontwikkeling te bevorderen, naleving te garanderen en een succesvolle marktlancering te bereiken voor de toepassing waaraan u werkt.

We brengen kwaliteit tot leven en kunnen evalueren hoe uw producten en diensten voldoen aan kwaliteits-, veiligheids-, duurzaamheids- en prestatienormen. Wij stellen u in staat om de intrinsieke risico's in uw polymeer- en kunststofactiviteiten, toeleveringsketens en bedrijfsprocessen te identificeren en te verminderen.

Contact Intertek