Intertek (www.intertek.com)
 

E-mail Us

Telefonisch contact

+31 88 126 8888
 
 

Duurzaamheid

De thema's milieu en duurzaamheid spelen een steeds grotere rol in onze maatschappij. Bedrijven en overheden moeten aantonen dat ze bijdragen aan de bescherming van milieu, samenleving en economie.

Intertek helpt uw bedrijf om initiatieven op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid te verwerken in uw bedrijfsstrategie. Onze diensten variëren van snelle oplossingen voor directe milieu- en maatschappelijke problemen tot aan de ontwikkeling van strategische initiatieven, zoals programma's voor het beheren van sociale verantwoording (CSR) en milieuproblematiek (EMS).

De mondiale reikwijdte en omvang van Intertek in combinatie met onze ervaring in maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid helpt onze klanten programma’s voor maatschappelijke verantwoordelijkheid te implementeren volgens vergelijkbare normen in elke markt waarin ze opereren.

Onze multidisciplinaire teams, waaronder vakbekwame consultants, auditors, accountants en engineers, zullen met u samenwerken om een programma te bieden dat waarde toevoegt voor uw klanten als ook uw onderneming.

Neem ons op om informatie te ontvangen over hoe wij u van dienst kunnen zijn op het gebied van Duurzaamheid.