Duurzaamheid

Bedrijven worden in toenemende mate geconfronteerd met uitdagingen als gevolg van de groeiende complexiteit in hun inkoop-, productie- en distributieketens, naast de verwachtingen van de consument van duurzame verantwoordelijkheid van bedrijven voor producten, diensten en gedrag.

Intertek is een toonaangevende wereldwijde Total Quality Assurance-provider die organisaties in een breed scala van sectoren in staat stelt om hun opkomende duurzaamheidsvereisten voor te blijven. Via ons wereldwijde netwerk, lokale kennis en materie-expertise bieden we innovatieve en op maat gemaakte assurance-, test-, inspectie- en certificeringsdiensten aan onze klanten in hun gehele waardeketen.

We zijn uniek gepositioneerd gezien onze wereldwijde schaal om samen te werken met onze klanten bij het voldoen aan hun behoeften bij het leveren van een breed scala aan duurzaamheidsdiensten die onze klanten helpen met meer transparantie om risico's en veerkracht te beheren, terwijl ze tegelijkertijd hun vermogen om effectief te werken en verantwoord te handelen ondersteunen. Onze klanten vertrouwen op ons om kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid in hun bedrijf te waarborgen, hun merken te beschermen en hen te helpen concurrentievoordeel te behalen. We bieden niet alleen waardevol inzicht in de huidige duurzaamheidsbehoeften van bedrijven, we identificeren opkomende trends, waardoor onze klanten de circulaire economie in hun bedrijf kunnen beheren en hun reputatie kunnen beschermen.

Bij Intertek is duurzaamheid de kern van ons bedrijf en we evalueren en verbeteren onze processen voortdurend, niet alleen met de diensten die we onze klanten bieden, maar ook met onze eigen bedrijfsprocessen en initiatieven. Door het ontwikkelen en implementeren van belangrijke programma's, zijn de duurzaamheidsstrategieën van Intertek gericht op het minimaliseren van de impact van onze activiteiten op het milieu door onze materiële impact te begrijpen en te beperken. Continu verbeterende beleidsmaatregelen en werkwijzen ondersteunen onze waarden voor een diverse en inclusieve wereldwijde familie, toegewijd aan professionele uitmuntendheid en de gemeenschappen waarin we actief zijn. Bij Intertek zijn onze mensen gepassioneerd over hun werk en zijn ze er trots op betrokken te zijn bij activiteiten die een positieve impact hebben op de maatschappij en het milieu.

Need help or have a question? +31 88 126 8888
 

Need help or have a question?

+31 88 126 8888
NL:
+31 88 126 8888