Intertek biedt advies-, test- en ladinginspectiediensten op het gebied van agrochemie en pesticiden om uw bedrijf te ondersteunen, van innovatie tot marktintroductie.

Agrochemicaliën en pesticiden spelen een cruciale rol bij het verbeteren en beschermen van de landbouwproductie, en ondersteunen daarmee de wereldwijde voedselvoorziening. Ondanks hun voordelen, vormen regelgevingshindernissen en strategische obstakels aanzienlijke uitdagingen die kostbare time-to-market-vertragingen kunnen veroorzaken. Intertek helpt u deze uitdagingen te overwinnen door onze Total Quality Assurance-expertise in te zetten.

Intertek biedt meer dan alleen testen, inspecteren en certificeren; wij zijn uw partner in Total Quality Assurance. Met ons wereldwijde netwerk van state-of-the-art faciliteiten en toonaangevende technische expertise, leveren wij innovatieve en op maat gemaakte assurance-, test-, inspectie- en certificeringsdiensten.

Onze wereldwijde aanwezigheid in meer dan 100 landen biedt toegang tot zowel lokale als mondiale kennis over wetgeving. Onze experts ondersteunen u bij het voldoen aan compliancevraagstukken en zorgen ervoor dat u de hoogste niveaus van begeleiding, testen en inspectie ontvangt.

Pesticiden: Wetenschappelijke en Regelgevende Ondersteuning

Onze adviesdiensten op het gebied van agrochemische en pesticiden omvatten veiligheidsbeoordelingen, wetenschappelijke beoordelingen en ondersteuning door regelgevende instanties. We ontwikkelen regelgevingsstrategieën en -inzendingen, ondersteunen ontheffingsverzoeken en read-across-argumenten, bepalen blootstellingslimieten en residutoleranties, en voeren productveiligheids- en werkzaamheidsevaluaties en gezondheids- en milieurisicobeoordelingen uit. Ons team hanteert een proactieve benadering voor het bewaken en bevorderen van uw regelgevingsinitiatieven.

Agrichemisch Advies en Analyse van Regelgeving

De laboratoria van Intertek bieden een uitgebreide reeks analytische diensten voor de ontwikkelaars en fabrikanten van landbouwchemicaliën. Met Good Laboratory Practice (GLP) conforme analytische faciliteiten bemand door wetenschappers, bieden wij analytische karakterisatie, GLP 5-batch karakterisatie, onzuiverheidsonderzoek en fysisch-chemische eigenschapsbepaling om aan al uw testbehoeften te voldoen.

Residustesten voor Pesticiden, Fungiciden en Herbiciden

Van standaard veiligheidseisen voor voedsel en diervoeders tot de strikte voorschriften voor biologisch voedsel, wij hebben de testkennis en expertise om ervoor te zorgen dat u consumenten veilig en kwaliteitsvol voedsel levert, terwijl u uw impact op het milieu bewaakt.

Inspectie van Chemische Lading

Onze vrachtinspectiediensten helpen u bij het navigeren in complexe distributienetwerken door de kwaliteit, zuiverheid en kwantiteit van uw waardevolle agrochemische en pesticidelading te waarborgen, en daarmee uw producten te beschermen en risico's te minimaliseren.

Door Intertek te kiezen als uw partner voor agrochemische en pesticidendiensten, kunt u vertrouwen op ons wereldwijde netwerk van experts en faciliteiten om u de middelen te bieden die u nodig hebt om te slagen in de markt.

Contact Intertek