Agrochemicals & Bestrijdingsmiddelen

Intertek advies-, test- en ladinginspectiediensten op het gebied van agrochemie en pesticiden kunnen uw bedrijf ondersteunen, van innovatie tot de markt.

Agrochemicaliën en pesticiden kunnen de landbouwproductie verbeteren en beschermen. Ze spelen een cruciale rol bij het ondersteunen van de voedselproductie in de wereld.

Er zijn echter veel regelgevingshindernissen en strategische obstakels die kostbare time-to-market-vertragingen in de industrie kunnen veroorzaken. Onze experts kunnen u helpen deze uitdagingen aan te gaan door onze Total Quality Assurance-expertise te implementeren.

Intertek gaat verder dan het testen, inspecteren en certificeren van producten; wij zijn een Total Quality Assurance-aanbieder. Via ons wereldwijde netwerk van state-of-the-art faciliteiten en toonaangevende technische expertise bieden wij innovatieve en op maat gemaakte Assurance-, test-, inspectie- en certificeringsdiensten aan klanten.

Ons internationale netwerk van regelgevende experts, toxicologieconsultants, wetenschappers en inspecteurs zorgt ervoor dat u maximale niveaus van begeleiding, testen en inspectie ontvangt die u nodig hebt.

Pesticiden Wetenschappelijke en regelgevende ondersteuning
Onze adviesdiensten op het gebied van agrochemische en pesticiden omvatten veiligheidsbeoordelingen, wetenschappelijke beoordelingen en ondersteuning door regelgevende instanties. We kunnen regelgevingsstrategieën en -inzendingen ontwikkelen, ontheffingsverzoeken en read-acrossargumenten onderbouwen, blootstellingslimieten en residutoleranties ontwikkelen, productveiligheids- en werkzaamheidsevaluaties leveren en gezondheids- en milieurisicobeoordelingen uitvoeren. Ons team hanteert een proactieve benadering voor het bewaken en bevorderen van uw regelgevingsinitiatieven.

Agrichemisch advies en analyse van regelgeving
De laboratoria van Intertek bieden een uitgebreide reeks analytische diensten voor de ontwikkelaars en fabrikanten van landbouwchemicaliën. Met Good Laboratory Practice (GLP) conform analytische faciliteiten bemand door wetenschappers, bieden wij analytische karakterisatie, GLP 5-batch karakterisatie, onzuiverheidsonderzoek en fysisch-chemische eigenschapsbepaling om aan al uw testbehoeften te voldoen.

Residustesten voor pesticiden, fungiciden en herbiciden
Van standaard veiligheidseisen voor voedsel en diervoeders tot de strikte voorschriften voor biologisch voedsel. We hebben de testkennis en expertise om ervoor te zorgen dat u consumenten veilig en kwaliteitsvol voedsel levert, terwijl u uw impact op het milieu bewaakt.

Inspectie van chemische lading
Om u te helpen bij het navigeren in complexe distributienetwerken, kunnen onze vrachtinspectiediensten uw producten beschermen en risico's minimaliseren door de kwaliteit, zuiverheid en kwantiteit van uw waardevolle agrochemische en pesticidelading te waarborgen.

Door Intertek te kiezen als uw partner voor uw agrochemische en pesticidendiensten, kunt u vertrouwen op ons wereldwijde netwerk van experts en faciliteiten om u de middelen te bieden die u nodig hebt om te slagen in de markt.

Need help or have a question? +31 88 126 8888
 

Need help or have a question?

+31 88 126 8888
NL:
+31 88 126 8888