Intertek (www.intertek.com)

Milieu en Veiligheid

Intertek levert een breed pakket van diensten gerelateerd aan milieu- en veiligheidsaspecten. Onze aandachtsgebieden omvatten arbeidshygiëne, bodem, water, veiligheid en emissie.

Homepage - veiligheid en milieu.

Laboratoriumdiensten A-Z

Intertek heeft een wereldwijd netwerk van laboratoria. Onze locale contacten in de Benelux helpen u de juiste locatie te vinden.
 

E-mail Us

Telefonisch contact

+31 88 126 8888
 
 

Arbeidshygiëne Monstername, Analyses en Onderzoek

Het monitoren van fabrieken en werkplekken op veiligheid en gezondheid. Denk hierbij aan potentiële blootstelling aan chemische of microbiologische parameters.

Intertek experts hebben jarenlange ervaring in het monitoren van de omstandigheden op werkplekken, met name in de chemische en petrochemische industrie. Ook hebben wij ervaring in het meten van de blootstelling aan andere (exotische) componenten. Bij een aanvraag zal een van onze experts veelal eerst de betreffende werkplek komen bezoeken, er zijn namelijk veel parameters die de omstandigheden op een werkplek (en ook de metingen) kunnen beïnvloeden. Net als bij veel milieu-, veiligheids- en gezondheidsonderzoeken is de monstername een grote bepalende factor bij de nauwkeurigeheid van het resultaat. Metingen kunnen worden uitgevoerd om problemen op te lossen als ook preventief.

Voorbeelden van metingen zijn:

  • Respirabel/inhaleerbaartstof
  • Vluchtige componenten
  • Chemische stoffen
  • Enzymen

Metingen en analyses worden uitgevoerd conform internationale en nationale standaarden (b.v. OSHA, NIOSH, EPA, ISO).

Neem ons op om informatie te ontvangen over hoe wij u van dienst kunnen zijn op het gebied van Arbeidshygiëne Monstername, Analyses en Onderzoek.