Wat we doen

Bedrijven wereldwijd vertrouwen al meer dan honderd jaar op Intertek om de kwaliteit en veiligheid van hun producten, processen en systemen te garanderen.

Intertek is een van de grootste leveranciers van test-, inspectie- en certificeringsdiensten, met meer dan 44.000 medewerkers werkzaam in meer dan 100 landen wereldwijd. Voor een groot gedeelte van onze diensten zijn wij marktleider.  

Intertek gaat verder dan het testen, inspecteren en certificeren van producten en processen. Wij helpen klanten bij het verbeteren van prestaties, het efficiënter maken van productie en logistiek, ondersteunen met laboratoriumdiensten bij onderzoek en ontwikkeling (R&D), leveren advies bij het op de markt brengen van uw product en ondersteunen u bij het verlagen van  risico’s. 

Ongeacht of het om een  lokaal of mondiaal bedrijf gaat, wij ondersteunen bij het aantonen dat uw producten en materialen voldoen aan de normen met betrekking tot kwaliteit, gezondheid, milieu en veiligheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Onze experts ondersteunen bij het implementeren van voorschriften, normen en standaarden in vrijwel alle landen wereldwijd.

Wij ondersteunen klanten bij het verhogen van de waarde van hun producten en het ontwikkelen van betrouwbare merken. Ook dragen wij bij aan het optimaliseren van hun concurrentiepositie.

Need help or have a question? +31 88 126 8888

Need help or have a question?

+31 88 126 8888
NL:
+31 88 126 8888