Intertek Total Quality Assurance-expertise ondersteunt de hele supply chain voor biodiesel, ethanol, biomassa en andere biobrandstoffen.

Intertek levert assurance-, test-, inspectie- en certificeringsdiensten aan raffinaderijen, producenten, blenders, distributeurs, consumenten en onderzoeksinstituten over de hele wereld.

Intertek is een wereldleider op het gebied van testen en inspecteren van lading van aardolie, chemicaliën en biobrandstoffen in een netwerk van bijna 400 locaties over de hele wereld en biedt 24/7 onafhankelijke kwantitatieve en kwaliteitsinspecties en laboratoriumtests. Onze inspecteurs en chemici leveren consequent Total Quality Assurance-diensten met precisietempo en passie.

Onze expertise in analytische beoordeling maakt Intertek een partner bij uitstek om onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten te ondersteunen. We voegen waarde toe door onze uitgebreide testmogelijkheden en onze onderzoeksaanpak, om aan de uitdagingen en verwachtingen van onze klanten te voldoen.

Intertek biedt een uitgebreid scala aan diensten op het gebied van kwaliteitscontrole van biobrandstoffen, verontreinigingsanalyse, kwaliteitsbevestiging, restanalyse van sporen en aanverwante kwaliteitsdiensten. We volgen alle internationale normen zoals ASTM, IP, API, EN, ISO en dragen bij aan hun ontwikkeling door onze wereldwijde experts te betrekken bij de technische comités in de industrie.

Intertek-services zijn ook van toepassing op de productie-, opslag- en distributieactiva van biobrandstoffen. Gedurende de levenscyclus van de fabriek of opslagfaciliteit, van ontwerp, bouw tot exploitatie en buitenbedrijfstelling, biedt Intertek technische expertise op het gebied van gezondheid, veiligheid, milieu, apparatuur en materialen, activabeheer, NDT, meting en kalibratie, beheersystemen en trainingsdiensten.

Dankzij technische expertise en ervaring van wereldklasse in het beheren van laboratoria is Intertek ook de ideale partner als het gaat om het ontwerpen, bouwen en exploiteren van een laboratoriumfaciliteit in een fabriek. Wij bieden het volledige scala van outsourcingdiensten, van het leveren van sleutelpersoneel tot een uitgebreide overname van de laboratoriumfaciliteit namens onze klanten.

Contact Intertek