Inspectie

Valideren van de specificaties, waarde en veiligheid van uw grondstoffen, producten en activa.

Het gevarieerde aanbod van inspectiediensten van Intertek kan betrouwbare ondersteuning bieden voor uw producten, projecten en processen.

Onafhankelijke inspecties door derden helpen klanten over de hele wereld hun financiële, merk- en juridische belangen te beschermen in de hele toeleveringsketen - van grondstoffen en afgewerkte goederen tot fabrieksfaciliteiten en activa. We bieden inspectiediensten aan fabrikanten, detailhandelaren, handelaren, fabrieksexploitanten, overheden en andere kopers en verkopers van materialen en producten op de wereldmarkten.

Inspecties helpen het risico op defecte producten te minimaliseren door ervoor te zorgen dat ze voldoen aan zowel de klantnormen als de industrie- en overheidsvoorschriften. Dit dient om uw zakelijke belangen te beschermen, uw risico's te helpen beheersen en ervoor te zorgen dat kwaliteitsproducten worden vervaardigd en afgeleverd op hun eindbestemming volgens de specificaties van de klant.

Ervaren inspecteurs helpen bij het identificeren van producten en zendingen die mogelijk niet-standaard of niet-conforme componenten en materialen bevatten. Producten en materialen die we routinematig testen en inspecteren, omvatten consumptiegoederen zoals kleding, speelgoed, cosmetica en voedsel, tot hoogwaardige bulkgoederen zoals landbouwproducten, ruwe olie, chemicaliën en geraffineerde aardolieproducten tijdens kritiek transport, overdracht en opslag operaties.

We ondersteunen ook het levensbeheer van fabrieksfaciliteiten zoals energiecentrales en olieraffinaderijen met inspectie en testen, zodat uw bedrijfsmiddelen veilig en betrouwbaar werken.

Need help or have a question?

+31 88 126 8888
NL:
+31 88 126 8888