Onze technische expertises leveren totale kwaliteitsborging in de gehele olie- en gasleveringsketen - van testen, inspectie en certificering tot advies, technische, engineering en aanverwante diensten.

De olie- en gasindustrie brengt een reeks uitdagingen voor eigenaren en exploitanten met zich mee. Naarmate de reserves afnemen en de vraag naar producten fluctueert, wordt de efficiëntie, nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van ondersteuningsservices belangrijker dan ooit.

Ervoor zorgen dat uw mensen en locaties veilig zijn en dat uw processen zijn geoptimaliseerd, hebben voorrang in de hele supply chain - van extractie met steeds hogere druk en temperaturen tot wettelijke inspectie van productieactiva en verlenging van de activa tot het transport van koolwaterstoffen, die wordt beheerst door strikte voorschriften en normen. Bovendien moeten projecten op tijd, veilig en kosteneffectief worden opgeleverd.

Onze wereldwijde Total Quality Assurance-services ondersteunen exploratie en productie, engineering, raffinage, testen, inspectie, certificering, kwaliteit, training, onderzoek en gerelateerde activiteiten in de koolwaterstofindustrie. We kunnen ervoor zorgen dat de grondstoffen die in alle fasen van de projectlevenscyclus worden gebruikt, worden nageleefd door technische experts, waaronder olie- en gas- en gevaarlijke omgevingswetenschappers, consultants, ingenieurs, chemici, technici en trainers.

Van het reservoir tot de raffinaderij en verder, onze mensen zijn toegewijd om te anticiperen op en te voldoen aan uw behoeften op het gebied van kwaliteit, veiligheid, naleving en prestaties met consistente en betrouwbare verzekeringsoplossingen.

Contact Intertek