Intertek (www.intertek.com)

Laboratoriumdiensten A-Z

Intertek heeft een wereldwijd netwerk van laboratoria. Onze locale contacten in de Benelux helpen u de juiste locatie te vinden.

LME Erkend Mineralen Testlaboratorium

Intertek heeft een onafhankelijk en LME erkend Europees controle- en geschillen analyselaboratorium aan haar netwerk toegevoegd door de overname van Laboratory Services International BV (LSI). 

Intertek sporen elementanalyses

Intertek levert sporen metaalanalyses in diverse producten zoals chemicaliën, poeders, water en plastics.

 
 

 

 

E-mail Us

Telefonisch contact

+31 88 126 8888
 
 

Laboratorium Diensten

Intertek beschikt over een uitgebreid dienstenportfolio op het gebied van laboratoriumdiensten, waaronder kwantitatieve en kwalitatieve laboratoriumonderzoeken, -analyses en -testen aan producten, materialen en chemicaliën.

Intertek ondersteunt u en andere klanten in de bedrijfsvoering door het leveren van laboratoriumdiensten. Onze diensten omvatten analyses conform internationaal erkende normen, klantspecifieke analyses, ontwikkeling van analysemethodes, certificering en ondersteuning bij onderzoek en ontwikkeling. Onze technici en analisten hebben ruime ervaring in vele industrieën en branches waaronder de consumenten-, petrochemische-, chemische-, levensmiddelen-, elektronica- als ook de farmaceutische industrie.

Neem ons op om informatie te ontvangen over hoe wij u van dienst kunnen zijn op het gebied van Laboratorium Diensten.