Intertek (www.intertek.com)

Intertek's laboratorium- en inspectiediensten nemen zorgen uit handen en stellen bedrijven in staat zich te concentreren om hun kerntaken.

Automobielvloeistoffen

Intertek voert analyse-, certificerings- en inspectiediensten uit aan automobielvloeistoffen waaronder:

 

E-mail Us

Telefonisch contact

BE:+32 3 543 9089
NL:+31 88 126 8702
 
 

Microbiologische vervuiling in Brandstoffen

Met behulp van onze microbiologische analyses kan een brede range van microbiologische verontreinigingen in brandstoffen gedetecteerd.

Microbiologische vervuilingen in brandstoffen kunnen leiden tot grote problemen in onder andere brandstofinjectiesystemen en brandstofleidingen. De problemen manifesteren zich vaak door vorming van slijm en andere vaste deeltjes die tot bijvoorbeeld verstoppingen kunnen leiden. Ook kan er corrosie optreden, veroorzaakt door sulfides gevormd door sulfaat-reducerende bacteriën..

Een microbiologische vervuiling met bacteriën, gist of schimmels zal op termijn enkel verergeren en het is dan ook belangrijk om een infectie tijdig te detecteren om vervolgens snel de noodzakelijke maatregelen te nemen. Intertek biedt een uitgebreid portfolio aan testen en analyses, conform erkende internationale standaarden, voor het detecteren van microbiologische vervuiling en kan u adviseren en helpen met het kiezen en toedienen van de meest geschikte biocide.

Neem ons op om informatie te ontvangen over hoe wij u van dienst kunnen zijn op het gebied van Microbiologische vervuiling in Brandstoffen.