Intertek (www.intertek.com)

Kunststoffenlaboratoria

Test-, analyse- en adviesdiensten voor de kunststoffenindustrie.
 

E-mail Us

Telefonisch contact

+31 88 126 8888
 
 

Proefopstellingen Spuitgieten Kunststoffen

Het doorvoeren van spuitgietprocessen op kleine schaal t.b.v. testspecimenproductie en de ondersteuning van R&D processen binnen onze eigen pilot-plants.

Intertek beschikt over meerdere spuitgietmachines waarmee wij op kleine en grote schaal kunststof testsamples kunnen aanmaken voor o.a. kwaliteitsbepalingen en specificatiecontroles. Deze machines worden tevens gebruikt voor het draaien van proefruns voor nieuwe materialen en recepturen op labschaal. Indien gewenst kunt u zelf aanwezig zijn tijdens deze proefruns.

Verder kunnen deze technieken onder andere gebruikt worden voor het identificeren van materiaaleigenschappen, classificatie van kunststoffen, het in kaart brengen van de productiemogelijkheden, het oplossen van problemen en het leveren van consultancy op het gebied van kunststoffen. Problemen bij de verwerking van materialen kunnen geïdentificeerd worden met behulp van een breed scala aan technieken.

Voor meer informatie over onze kunststof pilotplants bezoek: Pilot Plant Diensten Kunststoffen

Neem ons op om informatie te ontvangen over hoe wij u van dienst kunnen zijn op het gebied van Proefopstellingen Spuitgieten Kunststoffen.