Intertek (www.intertek.com)

"I will treat any cargo as if it were my own"

Dit was het credo van het inspectiebedrijf dat werd opgericht door de heer Caleb Brett in 1885. Zowel de tijden als de naam zijn intussen veranderd, maar zijn manier van werken en het voorop stellen van het belang van de klant staan nog steeds hoog in ons vaandel.

 

E-mail Us

Telefonisch contact

BE:+32 3 543 9089
NL:+31 88 126 8702
 
 

SHIPCARE Global Marine Services

De ShipCare diensten van Intertek ondersteunen de scheepvaartindustrie wereldwijd.

Als scheepseigenaar, operator of belanghebbende van scheepsvrachten is het runnen van een succesvol bedrijf een voortdurende uitdaging, omdat zaken als kwaliteit, kwantiteit, betrouwbaarheid en prestaties gewaarborgd dienen te worden. Intertek heeft het wereldwijde netwerk, de capaciteit en de expertise om u te helpen kostbare vertragingen, reparaties, verliezen en andere risico’s te reduceren.

Of het gaat om lokale of internationale werkzaamheden, de professionals van Intertek ShipCare staan klaar om u te ondersteunen bij uw activiteiten en helpen u te voldoen aan milieu- en veiligheidseisen en regelgevingen. Intertek’s wereldwijde netwerk en waardevolle lokale kennis en capaciteit ondersteunen klanten in de veeleisende, zakelijke omgeving van de scheepvaart. Intertek wereldwijde ShipCare diensten omvatten: 


Smeerolie analyse van scheepsmotoren en power systemen:

Marine brandstof en stookolie testen en inspectie:

Scheepsvracht inspectie en testen:

Ballast en potable water testen:

  • Microbiologische analyse en monstername

Brandblusschuim testen:

  • Blusschuim testen

Neem ons op om informatie te ontvangen over hoe wij u van dienst kunnen zijn op het gebied van SHIPCARE Global Marine Services.