Ons Merk

                                                                                                                        
 
Onze merkidentiteit in de hele wereld van Intertek weerspiegelt onze toewijding aan superieure klantenservice met Total Quality Assurance.
Intertek is altijd een pionier geweest en anticipeerde op de behoeften van zijn klanten met gedurfde innovaties. Trouw aan de innovatieve geest van onze oprichters, definiëren we de branche opnieuw met onze Total Quality Assurance-waardepropositie - we gaan verder dan fysieke kwaliteitscontrole via onze test-, inspectie- en certificeringsdiensten naar het aanbieden van Total Peace of Mind, omdat we bovendien Assurance services bieden, die ervoor zorgen dat de operationele procedures en systemen van onze klanten correct werken. We vatten dit samen in onze strapline, ons merk USP, ‘Total Quality. Assured.'
 
Als onderdeel van ons merk hebben we een gedurfde merkidentiteit, geïnspireerd door een belangrijk moment in onze bedrijfsgeschiedenis - de uitvinding van onze oprichter Thomas Edison van de eerste praktische gloeilamp. Ons logo weerspiegelt technologie en vooruitgang. De stip van de letter ‘i’ is altijd het helderste element van ons logo, verwijzend naar het gloeilampenmoment in het laboratorium van Edison. Onze merkkleur is geel - de kleur van de verlichting. De meest zichtbare kleur in het spectrum, bevordert de veiligheid. Geel is ook de kleur van nieuwe ideeën en innovatie - de levensader van ons bedrijf.

Maar onze identiteit is veel meer dan alleen een logo en kleurenpalet. Daarachter ligt onze klantbelofte - Intertek Total Quality Assurance-expertise, consistent geleverd met precisie, tempo en passie, waardoor onze klanten veilig vooruit kunnen streven - terwijl we Intertek stevig positioneren als de vertrouwde partner voor end-to-end Total Quality. Assured.