Intertek (www.intertek.com)

Diensten voor de Automobielindustrie

Intertek experts ondersteunen de automobielindustrie met een breed pakket aan diensten van testen aan automotive kunststoffen tot aan systeemcertificering.

Diensten voor de Verpakkingsindustrie

Onze diensten voor de verpakkingsindustrie omvatten o.a. testen, auditeren, inspectie, certificering, consultancy en support.

Bezoek Homepage - Intertek Verpakkingsdiensten

 

E-mail Us

Telefonisch contact

+31 88 126 8888
 
 

Kunststoffen en Polymeren

Intertek biedt uitgebreide expertise en analyse- en testcapaciteiten op het gebied van polymeren en kunststoffen.

De kunststoffen- en polymerenlaboratoria van Intertek leveren testdiensten en advies aan de polymeren-, kunststoffen- en composietenindustrie, ook ondersteunen wij aanverwante branches. Onze diensten zijn o.a. adviesverlening, fysische en analytische testen, methodeontwikkeling, ondersteuning van onderzoek en ontwikkeling, kwaliteitscontrole, kwaliteitsbepaling, productie- en procesoptimalisatie en naleving van wet- en regelgeving. Intertek kunststoffen- en polymerenlaboratoria bezitten vele branche- en klantspecifieke kwaliteitscertificaten. Intertek biedt volledige ondersteuning aan zowel kunststofproducenten als kunststoffengebruikers.

Diensten voor de kunststofindustrie omvatten:

Gerelateerde dienstverlening:

Voor meer informatie over onze diensten voor de kunststoffen- en polymeerindustrie bezoek: Kunststofdiensten A-Z

Neem ons op om informatie te ontvangen over hoe wij u van dienst kunnen zijn op het gebied van Kunststoffen en Polymeren.