Intertek (www.intertek.com)
 

E-mail Us

Telefonisch contact

+31 88 126 8888
 
 

Training

Doordat wij dagelijks bezig zijn met het testen en analyseren van producten, materialen en processen conform internationale en nationale wetgeving en klantspecifieke eisen zijn wij up-to-date voor wat betreft recente ontwikkelingen en wijzigingen. Via training en opleiding ondersteunen wij onze klanten bij de implementatie van wet- en regelgeving voor hun producten en processen.

Intertek biedt expertise aan via een uitgebreid scala aan trainings- en implementatieprogramma’s waarbij we onze cliënten en hun toeleveringsketens op de hoogte brengen van de wettelijke voorschriften, van hoe ze hun bedrijfsprocessen kunnen verbeteren en van hoe ze kunnen voldoen aan de eisen van klanten. We trainen klanten ook voor een hogere technische expertise, waarbij we de laatste technologie en apparatuur gebruiken, en voor een hoger bewustzijn, waaronder test-, inspectie- en meetcursussen.

Onze trainingsprogramma’s en -cursussen zijn aangepast aan uw wensen, producttype en bedrijf, en kunnen elektronisch via internet, bij uw bedrijf of leverancier ter plaatse, bij een kantoor van Intertek of op andere geschikte locatie geleverd worden.

Voor meer informatie bezoek:

Neem ons op om informatie te ontvangen over hoe wij u van dienst kunnen zijn op het gebied van Training.