Intertek (www.intertek.com)

Diensten voor IT en Telecom omvatten o.a.:

Wetgeving

Wij testen en certificeren producten waarmee u aantoont dat uw producten voldoen aan de relevante milieuwetgeving dit omvat o.a. REACH, SVHC, ROHS, WEEE en meer.

EMC- testen

Met 23 EMC- testlaboratoria wereldwijd leveren wij de expertise en capaciteit om uw producten te controleren t.o.v. de EMC- eisen.

Productveiligheidstesten

Intertek controleert uw apparatuur op veiligheid en kwaliteit conform internationale en klant specifieke standaarden, ook zijn wij geaccrediteerd voor het verlenen van een brede reeks van keurmerken.

Neem contact op voor meer informatie!

 

E-mail Us

Telefonisch contact

+31 88 126 8888
 
 

IT en Telecom

Intertek beschikt over de expertise, capaciteit en analysetechnieken voor projectbeheer waarmee u IT en telecom producten sneller op de markt kunt krijgen.

Intertek levert specialistische kennis en praktijkervaring die u ervan verzekert dat uw IT en telecomapparatuur klaar is voor de markt en aan de verwachtingen van uw klanten voldoet. Wij leveren een uitgebreide reeks van diensten van veiligheidstesten, via inspectiediensten tot aan productcertificering welke u in staat stellen om:

  • Marktintroductie te versnellen
  • Efficiency te verbeteren
  • Risico te verlagen en uw merk en reputatie te beschermen
  • Aan de internationale en nationale wetgeving te voldoen
  • Succes te verzekeren

Met Intertek als vertrouwde test- en certificeringspartner haalt u voordeel uit ons wereldwijde netwerk en locale aanwezigheid. Onafhankelijk van uw rol in de IT, telecom of consumentenelektronica-industrie leveren wij u extra ondersteuning door het leveren van toegevoegde waarde.

Neem ons op om informatie te ontvangen over hoe wij u van dienst kunnen zijn op het gebied van IT en Telecom.