Intertek (www.intertek.com)

GMP en GLP

Onze farmaceutische laboratoria leveren en ontwikkelen testmethodes voor de farmaceutische industrie en valideren deze voor GMP en GLP toepassingen voor farmaceutische en biofarmaceutische producten. Onze laboratoria zijn uitgerust met geavanceerde analytische technieken. 

Europese Pharmacopeia

Onze kennis en expertise m.b.t. de Europese Pharmacopeia omvat zowel de implementatie van de wetgeving als ook de test- en analysemogelijkheden.

Kunststoffen gebruikt voor medische toepassingen

Intertek beschikt over ruime ervaring en expertise m.b.t.het testen, analyseren en controleren van kunststoffen die gebruikt worden in medische toepassingen op materiaaleigenschappen en verwerkbaarheid.

 

E-mail Us

Telefonisch contact

+31 88 126 8888
 
 

Farmaceutische Diensten

GLP bioanalyse (o.a. immunochemie, LC-MS) en GLP, GCP en cGMP analyse voor farmaceutische, biofarmaceutisch en medische toepassingen.

Intertek levert uitgebreide en specialistische diensten voor en tijdens analytische research projecten via een wereldwijd netwerk van farmaceutische laboratoria. Onze farmaceutische chemisten ondersteunen bedrijven in de farmaceutische industrie in elke fase van onderzoek en ontwikkeling van o.a. medicijnen. Onze klanten zijn actief in het onderzoek, ontwikkelen en produceren van nieuwe ethisch verantwoorde farmaceutische producten, proteïnen, generieke geneesmiddelen, biosimilars en medische apparatuur. 

Onze diensten voor de farmaceutische industrie omvatten:

Neem ons op om informatie te ontvangen over hoe wij u van dienst kunnen zijn op het gebied van Farmaceutische Diensten.