Intertek (www.intertek.com)
 

E-mail Us

Telefonisch contact

+31 88 126 8888
 
 

Evaluatie

Van concept, ontwerp en engineering tot aan de productie en de distributie, Intertek helpt u ervoor te zorgen dat uw proces- en productontwikkeling efficiënt is. Tevens helpt Intertek bij het verzekeren dat beleid en procedures voldoen aan de relevante normen en dat deze op de juiste manier geïmplementeerd worden.

We evalueren producten op de topics ontwerp, prestatie, duurzaamheid, veiligheid, marktvraag en naleving van de wetgeving. Tevens helpen wij u de juiste bedrijfsbeslissingen te nemen. Wij stellen testrapporten op voor toezending en goedkeuring aan regulerende instanties en inspecteren eindproducten op defecten.

Intertek helpt u bedrijfsrisico’s te beperken en mogelijke gevaren vooraf te identificeren door processen te  controleren op naleving van relevante wetgeving en voorschriften.

Door evaluatie van uw leveranciers, de kwaliteitscontrolesystemen, het productieprocesbeheer en de operationele procedures garandeert Intertek dat uw kwaliteitsspecificaties overal ter wereld worden nageleefd.

Met ons wereldwijde netwerk van lokale, onafhankelijke experts kunnen we garanderen dat de kwaliteit en integriteit van uw product – evenals uw merk en reputatie – niet worden geschaad.

Neem ons op om informatie te ontvangen over hoe wij u van dienst kunnen zijn op het gebied van Evaluatie.