Intertek (www.intertek.com)

"I will treat any cargo as if it were my own"

Dit was het credo van het inspectiebedrijf dat werd opgericht door de heer Caleb Brett in 1885. Zowel de tijden als de naam zijn intussen veranderd, maar zijn manier van werken en het voorop stellen van het belang van de klant staan nog steeds hoog in ons vaandel.

 

Technische inspectiediensten binnen de industriële markt

Kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid zijn essentieel voor bedrijven die er naar streven te voldoen aan de wereldwijd groeiende vraag naar veilige en duurzame energiebronnen. Bedrijven in diverse industrieën, waaronder de olie- en gasindustrie, de renewables en energie-industrie, de nucleaire- en chemische-industrie, de mijnbouwindustrie en de bouwsector hebben een partner voor technische services nodig die u helpt om te voldoen aan de wereldwijde vraag.

Het begrijpen en overtreffen van uw verwachtingen is waar wij naar streven.  Al vele decennia levert Intertek kwalitatief uitmuntende diensten aan de energie-industrie, waaronder inspectie-, expediting- en auditing diensten. Tevens ondersteunen wij u bij site-constructie projecten en bij uw technisch personeelsbeleid. Met deze diensten ondersteunen wij klanten om ze te verzekeren van de kwaliteit van hun producten en processen. Tevens helpen onze diensten u risico’s die van invloed kunnen zijn op de veiligheid van het personeel en de omgeving te minimaliseren.

Als uw partner op het gebied van technische inspecties garanderen wij u toegang tot ons wereldwijde netwerk, dat beschikt over veel ervaring en expertise.

U kunt zowel op land, als on-site en offshore op Intertek vertrouwen. Wij leveren technische diensten die voor u waarde toevoegen in vrijwel elke situatie. Intertek heeft reeds decennialange ervaring  opgebouwd met het bedienen van klanten binnen de gehele industrie, wereldwijd. 

Wij bedienen verschillende sectoren met onze inspectiediensten, waaronder de olie- en gas exploratie en productie, leidingdistributie en transmissie, raffinaderijen en chemische verwerkingsfabrieken, energie opwekking, mijnbouw en mechanische verwerking. 

Met personeel, gevestigd in alle grote industriele centra overal ter wereld, zijn we in staat om on-site aanwezig te zijn, waar u ook gevestigd bent. Wij begrijpen als geen ander dat uw team en de locatie van inspectie zich in verschillende tijdszones kunnen bevinden. Om die reden heeft Intertek een innovatief real-time rapportagesystem ontwikkeld. Zo blijft u altijd op de hoogte en wordt u tijdig geïnformeerd. 

 

Intertek biedt onder andere de volgende technische inspectiediensten aan: