Intertek (www.intertek.com)

Europese cosmeticaverordening 1223/2009

Intertek consultants adviseren u bij de implementatie van de Europese cosmeticaverordening 1223/2009. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een introductie!

Audits en inspecties voor de cosmetische industrie

Intertek cosmetica experts hebben ruime ervaring op het gebied van audits en inspecties voor uw cosmetische producten en processen. Denk hierbij aan de ISO 22716 (GMP).
 

E-mail Us

Telefonisch contact

+31 88 126 8888
 
 

Diensten Gezondheid, Cosmetica en Verzorging

Intertek diensten gerelateerd aan gezondheids-, cosmetica- en verzorgingsproducten.

Intertek levert een uitgebreid dienstenpakket aan de cosmetica-, gezondheids- en verzorgingsproductenindustrie, vanaf de vroegstee stadia van onderzoek en ontwikkeling tot aan het uiteindelijke verpakte product in de schappen. Hiermee ondersteunen wij bedrijven wereldwijd met het aantonen van de kwaliteit, veiligheid en werkzaamheid van producten en processen. Daarnaast ondersteunen wij u ook met het implementeren van (inter)nationale wet- en regelgeving, waaronder de nieuwe Europese cosmeticaverordening 1223/2009. Intertek is uw partner in elke schakel van de toeleveringsketen voor uw cosmetica en producten voor persoonlijke verzorging en gezondheid.

Dagelijks gebruiken consumenten wereldwijd producten voor persoonlijke verzorging, zoals make-up, wasproducten en deodorant. Om aan hun verwachtingen te voldoen, moeten er innovatieve, veilige en effectieve producten ontwikkeld worden die daarnaast ook duurzaam zijn. Verder moeten gezondheids- en schoonheidsproducten wereldwijd aan verschillende wet- en regelgevingen voldoen.

Onderzoek en Ontwikkeling:
Kwaliteitscontrole en -toetsing
Productie- en toeleveringsketen:
Distributie en naleving

Neem ons op om informatie te ontvangen over hoe wij u van dienst kunnen zijn op het gebied van Diensten Gezondheid, Cosmetica en Verzorging.