Intertek (www.intertek.com)

Intertek diensten voor de speelgoed- en textielindustrie:

Speelgoed

Intertek speelgoed laboratoria controleren uw producten conform internationale en nationale normen, waaronder de Europese speelgoed Directive 2009/48/EC) en de CPSIA, om te controleren of zij voldoen aan de strenge eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid.

Speelgoed

Textiel, kleding en schoeisel

Vanuit ons wereldwijde netwerk van testlaboratoria leveren wij test- en inspectiediensten om te controleren of uw kleding, textiel en schoeisel voldoet aan mondiale en locale wetgeving. Denk hierbij ook aan testen gerelateerd aan duurzaamheid, b.v. Eco- certificering.

Textiel, Kleding en Schoeisel

IRIS het Online Supply Chain advies Informatieplatform

IRIS is een aantrekkelijk vormgegeven online management tool en biedt u de mogelijkheid relevante documentatie conform normen en regels voor traceerbaarheid en registratie gemakkelijk te beheren en te delen waar u ook bent. IRIS draagt zorg voor registratie, bewaking en met bewaren van testrapporten van uw leveranciers, certificeringen en de vereiste productdocumentatie op één plek.
 

E-mail Us

Telefonisch contact

+31 88 126 8888
 
 

Consumentengoederen en Detailhandel

We helpen u bij het winnen van het vertrouwen van de consument dat van essentieel belang is voor het succes van uw organisatie in de markt.

Consumentenvertrouwen is een onderscheidende factor voor uw producten in de markt. Daarom is het van cruciaal belang dat uw producten voldoen aan consumentenverwachtingen en de voor de branche geldende wetgeving en veiligheids-, kwaliteits- en prestatienormen.

Intertek werkt voor meer dan een derde van alle detailhandeltoeleveringsketens wereldwijd als wereldleider op het gebied van het testen, inspecteren en certificeren van consumentenproducten. Wij testen uw producten om veiligheid en kwaliteit te garanderen, kosten te verlagen en de marktintroductie te versnellen.

Ook ondersteunen wij de branche bij het vastleggen, meten, onderhouden en ontwikkelen van prestatienormen van uw producten en processen op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Onze diensten voor de consumentenindustrie omvat testen, inspectie, certificering, auditing, outsourcing, training, advies, kwaliteitsbewaking en risicomanagement.

Onze diensten omvatten:

Testen en controleren van o.a.:

 

 


 

Neem ons op om informatie te ontvangen over hoe wij u van dienst kunnen zijn op het gebied van Consumentengoederen en Detailhandel.