Intertek (www.intertek.com)

Analytische Chemie

Onze laboranten beschikken over een breed scala moderne analytische technieken, wij leveren o.a.; kwaliteitsanalyses conform (inter)nationale en inhouse methodes, methodeontwikkeling,  probleemoplossing en foutenanalyse.

Kunststoffenlaboratoria

Test-, analyse- en adviesdiensten voor de kunststoffenindustrie.

Laboratoriumdiensten A-Z

Intertek heeft een wereldwijd netwerk van laboratoria. Onze locale contacten in de Benelux helpen u de juiste locatie te vinden.
 

E-mail Us

Telefonisch contact

+31 88 126 8888
 
 

Chemische Industrie

Intertek ondersteunt de chemische industrie, onder andere bij het het voldoen aan specifieke eisen en wetgeving, door kwaliteitswaarborging en door het leveren van advies over risicomanagement.

Wij bieden diensten voor elke fase in de levenscyclus van chemische producten; van kwaliteits-, inspectie- en certificeringsdiensten, via het aanreiken van oplossingen en ondersteuning van innovatie, tot aan adviesverlening op het gebied van wet- en regelgeving.

Interteks laboranten en engineers hebben uitgebreide kennis en expertise op het gebied van chemische stoffen en processen, daarnaast hebben zij een omvangrijk netwerk van modern uitgeruste laboratoria ter beschikking.

Onze diensten voor de chemische industrie omvatten onder andere:

 Gerelateerde dienstverlening:

Onze diensten worden geleverd aan onder andere de chemische industrie, petrochemische industrie, raffinaderijen, brandstoffen-, smeermiddelen- en oliënindustrie, kunststoffenindustrie en de fijnchemie.