Intertek (www.intertek.com)
 

E-mail Us

Telefonisch contact

NL:+31 88 126 8888
Belgium:+32 3 543 90 74
 
 

Inspectie en kwaliteitscontrole

Waarborg de continue verbetering binnen uw organisatie.

Met product kwaliteitscontroles van Intertek waarborgt u de reputatie van uw merk en uw organisatie. Intertek kan overal ter wereld bij uw fabrieken uw bestelde goederen inspecteren. Voor en tijdens het productieproces en vlak voor verzending borgen wij de kwaliteit van uw producten.
 
Voldoen de producten die u laat produceren aan de benodigde nationale regelgeving of de benodigde internationale normeisen? De fabrieken maken producten met uw merknaam erop, als daar iets fout gaat kan het uw imago zijn die geschaad wordt. Intertek kan onafhankelijk derde-partij inspecties uitvoeren. Aanvullend is het mogelijk dat Intertek in één van onze laboratoria uw producten test.

 • Wees zeker van productie volgens uw eisen, alle wettelijke eisen en internationale normeisen;
 • Waarborg de veiligheid van het product voorafgaand aan de verzending;
 • Verminderen klachten van klanten als gevolg van afwijkende producten;
 • Voorkom vertragingen in de zending.

 Intertek biedt een breed scala aan kwaliteitsinspecties aan.

Pre-productie inspectie

In de pre-productie fase controleert Intertek de basis materialen die uiteindelijk tot het eindproduct vervaardigd gaan worden. Nadat de product samples zijn ontvangen verifiëren wij of de fabriek de juiste basis materialen besteld heeft. Gedurende het productie proces controleren wij de halffabricaten en houden u op de hoogte over de kwalitatieve voortgang. Indien gewenst kunnen wij de fabriek technisch advies geven om de kwaliteit van de productie naar een hoger niveau te brengen. Wanneer er een afwijking gevonden is, controleren wij of het opgelost is en of de foute producten niet in de zending worden meegenomen.

Gedurende de productie inspectie
Nadat 10 a 15% van de productie vervaardigd is inspecteren wij op fouten en defecten. Wij kunnen afwijkingen tijdig identificeren zodat de productie aangepast kan worden. Indien gewenst geven wij advies met corrigerende maatregelen en garanderen uniformiteit van het product en de kwaliteit over de gehele productie batch. Wanneer er afwijkingen zijn geconstateerd zullen wij controles uitvoeren om te garanderen dat afwijkende producten niet in de eindverzending meegenomen worden.

Willekeurige inspecties wanneer de goederen al klaar zijn
Nadat de productie klaar is en al uw goederen klaar staan voor verzending kunnen wij willekeurig artikelen selecteren en controleren:

 • op juiste hoeveelheid,
 • functie,
 • kleur,
 • testen op productveiligheid,
 • juiste verpakking,
 • of het voldoet aan uw eisen, wettelijke eisen en normeisen.

Toezicht tijdens het verladen
Een inspecteur kan nauwlettend toezien of het laden van uw producten zorgvuldig gebeurd. De inspecteur controleert op de juiste hoeveelheid, de zorgvuldigheid en of de resterende afhandeling van het laden goed verloopt. Uiteindelijk zal de inspecteur uw container met een beveiligingszegel afsluiten. Dit is als bewijs dat de goederen conform de eisen geladen zijn en er nadien geen derden bij uw goederen zijn geweest.

On-Site Controle
De volgende inspecties kunnen ter plaatse uitgevoerd worden in alle stadia va pre-productie tot het verladen van de goederen:

 •  barcode check,
 • controle op de aarding van uw elektrische producten,
 • Hi-Pot controle,
 • stroomverbruik controleren,
 • power on controleren,
 • rub controle,
 • verpakking en tape controle,
 • verpakking en drop-impact controle.

Gedurende het gehele productie proces kunnen wij ons onafhankelijke oordeel geven over de voortgang. Door u continue op de hoogte te houden weet u waar u staat en kunnen wij of u tijdig ingrijpen. Overal hebben wij onze experts zitten, maar het merendeel van onze experts zit in China, Korea, Maleisië, Thailand, Taiwan en Vietnam. Ons mondiale netwerk en onze kennis en bevoegdheid op het gebied van accreditatie geven u de rust en zekerheid dat uw producten geproduceerd worden volgens de juiste verwachtingen, regels en normeisen.

Onze Business Assurance werkzaamheden worden gecoördineerd vanuit Mönchengladbach (Duitsland), die inspecteurs binnen Nederland aansturen. Voor meer informatie kunt u rechtstreeks contact opnemen met onze vestiging in Mönchengladbach. 

E-mail: info.germany@intertek.com

Telefoon: +49 2166 60070

Neem onze experts voor persoonlijk advies op het gebied van Inspectie en kwaliteitscontrole.