Intertek (www.intertek.com)
 

E-mail Us

Telefonisch contact

NL:+31 88 126 8888
Belgium:+32 3 543 90 74
 
 

Audits

Voldoet u aan alle markteisen? Wereldwijd heeft Intertek experts die dat voor u kunnen beoordelen. Een nulmeting voor een goede start.

Het is algemeen erkend dat een audit kan aantonen dat een organisatie voldoet aan de markteisen en de wetgeving. Intertek heeft jarenlange ervaring op dit gebied en is erkend als auditeur voor een breed scala van normen en standaarden. Op het gebied van ethische en sociale audits is Intertek wereldwijd de marktleider.
 
Naast het aantonen dat een bedrijf voldoet aan de markteisen en wetgeving kan een audit ook gebruikt worden als hulpmiddel bij het versterken van de positie van uw bedrijf. Door het vergaren van gevalideerde bedrijfsinformatie welke nodig is bij het nemen van uiteenlopende beslissingen met betrekking tot productkwaliteit, via procesvoering tot aan bedrijfsveiligheid.
 
Ons mondiale netwerk van meer dan 1.000 auditors is ervaren en gekwalificeerd voor vrijwel elke branche. Verder kunnen wij innovatieve, op maat gemaakte auditoplossingen ontwikkelen, ongeacht de locatie of branche waar u zaken doet.

Intertek auditdiensten omvatten:

Diensten per Industrie

Neem onze experts voor persoonlijk advies op het gebied van Audits.