Intertek, een wereldleider op het gebied van testen, inspectie en certificering, biedt u een uitdagende en afwisselende baan met uitstekende carrièremogelijkheden

Intertek is partner voor veel toonaangevende merken, bedrijven en overheidsinstanties wereldwijd en heeft een goede reputatie opgebouwd op het gebied van nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, integriteit en technische en analytische vakbekwaamheid. Wij leveren diensten gerelateerd aan een zeer breed scala van producten (zoals textiel, speelgoed en elektronica) en markten (zoals de chemische-, farmaceutische-, aardolie- en voedingsmiddelenindustrie). 

In een wereld waarin het succes van een bedrijf afhangt van zijn reputatie op het gebied van kwaliteit, veiligheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen, kunnen de medewerkers van Intertek het verschil maken.

Kom werken bij Intertek en werk samen met inspirerende en vakkundige mensen wereldwijd op het gebied van test-, inspectie- en certificatiediensten.

Onze vacatures 

Bedrijfscultuur
In onze relaties met collega's en klanten hechten we waarde aan creativiteit, persoonlijke verantwoordelijkheid en vertrouwen. We streven ernaar om een productieve, coöperatieve werkomgeving te creëren die iedere medewerker stimuleert om bij te dragen aan het behalen van onze bedrijfsdoelen. We stimuleren een cultuur waarin gemotiveerde, klantgerichte medewerkers tot bloei komen, zich professioneel voldaan voelen en hun potentieel kunnen waarmaken. We ondersteunen medewerkers bovendien in hun bijdrage aan de gemeenschap waarin zij leven.

Klantgerichtheid

Met onze kennis van de industrie, onze ervaring en onze technische expertise voegen we waarde toe aan de producten van onze klanten, versterken we hun processen en verhogen we hun concurrentievoordeel. Dit is de drijvende kracht achter alles wat we doen. Wij willen innovatieve oplossingen ontwikkelen die onze klanten helpen bij hun succes op de wereldmarkt en, belangrijker nog, bij het winnen van het consumentenvertrouwen in hun producten en diensten.