Intertek (www.intertek.com)
 

E-mail Us

Telefonisch contact

+31 88 126 8888
 
 

Voedsel Inspectie Diensten

Intertek biedt inspectiediensten omtrent organisatie en product. Een audit aan de hand van internationaal erkende normen maakt u en uw keten sterker.

Vanaf het land tot de voedselproducenten wordt zeker gesteld dat het eten veilig bij u op tafel kan komen. De levensmiddelenindustrie wordt steeds complexer. Partijen die betrokken zijn bij de productie en distributie van levensmiddelen falen steeds vaker om de neuzen dezelfde kant op te krijgen.

De kwaliteit, reputatie en de merkwaarde lopen een risico wanneer de analytische procedures, het beleid, de best practices en de normen niet door alle partijen worden begrepen. Het publiek houdt zich steeeds meer bezig met voedselveiligheid. Het hanteren van voedsel op een veilige en effectieve manier vereist een georganiseerde aanpak.

Intertek biedt supply chain inspectiediensten aan fabrikanten, leveranciers, hotels en cateringservices. Dit garandeert de kwaliteit, veiligheid en een schone, gezonde omgeving voor levensmiddelenpreparatie en opslag.

Enkele belangrijke inspectieservices die we bieden zijn:
•    Hygiëne inspecties van faciliteiten en productieapparatuur.
•    Het voorbereiden van de locatie en productielijnen.
•    Landbouwinspectiediensten.

Neem ons op om informatie te ontvangen over hoe wij u van dienst kunnen zijn op het gebied van Voedsel Inspectie Diensten.