Intertek (www.intertek.com)

IRIS het Online Supply Chain advies Informatieplatform

IRIS is een aantrekkelijk vormgegeven online management tool en biedt u de mogelijkheid relevante documentatie conform normen en regels voor traceerbaarheid en registratie gemakkelijk te beheren en te delen waar u ook bent. IRIS draagt zorg voor registratie, bewaking en met bewaren van testrapporten van uw leveranciers, certificeringen en de vereiste productdocumentatie op één plek.

Intertek consultancydiensten voor de voedingsmiddelenindustrie omvatten o.a.:

  • Research en dataverwerking voor levensmiddelen, verpakkingen en consumentengedrag
  • Analytische expertise, traceerbaarheid van structuren, formuleringen en gebruikte additivieven
  • Testen en expertise m.b.t. wetgeving voor voedselverpakkingen
  • Bepalen van GRAS (Generally Recognised as Safe (FDA)
  • Risico-onderzoek en -management
  • Fysische analyses voor levensmiddelen
  • Ondersteunen bij implementatie van managementsystemen
 

E-mail Us

Telefonisch contact

+31 88 126 8888
 
 

Traceerbaarheid

Door samen met Intertek producten vanaf het begin tot het einde te monitoren op veiligheid, kwaliteit en hoeveelheden kunt u garanderen dat uw consumenten het beste eindproduct krijgen.

De meest zichtbare manier om uw toewijding aan traceerbaarheid te tonen is aan de hand van een erkend certificatieprogramma. Onze expertise zorgt ervoor dat we één van de weinige bedrijven in de wereld zijn dat in staat is om complete supply chain certificeringen aan te bieden. Sterker nog, enkele schema’s die wij aanbieden zijn afhankelijk van een complete supply chain aanpak.

Supply Chain Management
Mondialisering heeft als gevolg dat het steeds complexer wordt om de keten beheersbaar te houden. Het kan een tijdverslindende uitdaging zijn om uw hele keten in de gaten te houden. Zeker wanneer uw leveranciers en fabrieken over de gehele wereld verspreid zitten. Indien u geen volledige inzage in alle processen hebt, heeft dat direct impact op uw bedrijfsvoering.

Als uw partner in Supply Chain Management, kunnen we toezicht houden op de complete bedrijfsvoering waarbij Intertek de productveiligheid, kwaliteit en volledige traceerbaarheid garandeerd. We raden aan om de complete supply chain te managen aangezien dat de meest effectieve vorm is. We kunnen echter ook specifieke segmenten voor u managen, inclusief bijzondere risicogebieden.

GLOBALG.A.P.
GLOBALG.A.P. is een internationaal erkende en geïntegreerde norm voor duurzame voedselproductie, waarin elk aspect van het productieproces, het dierenwelzijn en de gezondheid en veiligheid van de werknemer is opgenomen. Om aan het wereldwijde karakter van het programma te kunnen voldoen, hebben wij over de hele wereld experts zitten die de kennis en ervaring bezitten om u te helpen bij het behalen van uw certificering. Wij kunnen u ondersteunen gedurende de training, de pre-audit beoordeling, de definitieve audit en de follow-up beoordelingen.

Neem ons op om informatie te ontvangen over hoe wij u van dienst kunnen zijn op het gebied van Traceerbaarheid.