Intertek (www.intertek.com)
 

E-mail Us

Telefonisch contact

+31 88 126 8888
 
 

Microbiologische Tests

Intertek is een betrouwbare partner waarbij u uw voedsel op microbiologisch niveau kan laten testen. Met onze ervaring, expertise en cutting-edge faciliteiten kunt u er zeker van zijn dat uw klanten en uw merk beschermd zijn en dat u volledig voldoet aan alle relevante regelgevingen omtrent voedselveiligheid.

Vanuit onze laboratoria testen onze dekundige en ervaren microbiologen op het volledige scala van potentieel schadelijke, overdraagbare micro-organismen, inclusief pathogenen zoals Salmonella, E.coli en Listeria, gisten en schimmels.

Ook kunnen onze specialisten houdbaarheids- en challengetests voor uw producten ontwikkelen en uitvoeren. Om er zeker van te zijn dat producten veilig zijn zodra ze de markt op gaan, helpen onze testservices te bepalen of de voeding veilig is om te consumeren. Er wordt bepaald of de voeding vrij is van schadelijke micro-organismen. Hierbij wordt de volledige levenscyclus van het product getest.

Bij Intertek reviewen en updaten we onze microbiologische testmethodes continu om de constant ontwikkelende dreiging van overdraagbare micro-organismen bij te kunnen houden. Dit garandeert dat u consistent veilige en kwalitatieve producten aan uw klanten kunt leveren.

Wij zijn de partner die u kunt vertrouwen voor deze belangrijke service. Met onze ervaring, expertise en cutting-edge faciliteiten kunt u er zeker van zijn dat uw klanten en uw merk beschermd zijn en dat u volledig voldoet aan alle relevante regelgevingen omtrent voedselveiligheid.

Neem ons op om informatie te ontvangen over hoe wij u van dienst kunnen zijn op het gebied van Microbiologische Tests.