Intertek (www.intertek.com)

(Inter)nationale voedselcontactwetgeving.

Onze experts ondersteunen u bij de implementatie van de van toepassing zijnde wetgeving en voeren eveneens de relevante testen uit.

 

Intertek consultancydiensten voor de voedingsmiddelenindustrie omvatten o.a.:

  • Research en dataverwerking voor levensmiddelen, verpakkingen en consumentengedrag
  • Analytische expertise, traceerbaarheid van structuren, formuleringen en gebruikte additivieven
  • Testen en expertise m.b.t. wetgeving voor voedselverpakkingen
  • Bepalen van GRAS (Generally Recognised as Safe (FDA)
  • Risico-onderzoek en -management
  • Fysische analyses voor levensmiddelen
  • Ondersteunen bij implementatie van managementsystemen
 

E-mail Us

Telefonisch contact

+31 88 126 8888
 
 

Industrie Ondersteunende Diensten

Intertek biedt oplossingen voor de vele industrieën binnen de voedingsmiddelensector. Wij hebben ervaring en een goede reputatie omtrent het leveren van kwaliteit en toegevoegde waarde. Overal binnen de supply chain kunnen wij uw bedrijf ondersteuning bieden.

Onze specialisten leveren voor al uw voedingseisen een one-stop-shop oplossing. We hebben een schat aan ervaring binnen de voedsel- en landbouwindustrie. Met onze wereldwijde expertise in testen, inspectie, auditing, training en begeleiding, kunt u op ons rekenen voor ondersteuning waar en wanneer u het nodig heeft.

Verpakkingen
Wij testen meer dan alleen levensmiddelen. Een voorbeeld hiervan is de voedselcontactmaterialen test voor verpakkingen, gereedschap, voedselverwerkingsapparatuur en alle andere materialen die met voeding in contact komen. Ook testen wij commerciële en industriële voedingsapparatuur.

Voedsel Labelling Oplossingen
Ons wereldwijde netwerk van specialisten levert een totaaloplossing voor al uw voedsel-labellingvereisten. Dit verzekert u ervan dat u voldoet aan de talrijke regelgevingen over de hele wereld. Van een volledige nutritionele analyse tot een complete review kunnen wij u helpen het label van uw product te beoordelen. Elk aspect, inclusief layout en taal, voldoet aan de lokale wetgeving. We evalueren ook de ingrediënten van het product om er zeker van te zijn dat ze binnen de wettelijke limieten vallen.

Hospitality oplossingen
Onze uitgebreide hospitality oplossingen verzekeren u ervan dat uw bedrijf voor blijft op lokale concurrenten en consistent een premium service levert aan uw consumenten terwijl u uw reputatie behoudt. 

Neem ons op om informatie te ontvangen over hoe wij u van dienst kunnen zijn op het gebied van Industrie Ondersteunende Diensten.