Intertek (www.intertek.com)

Intertek consultancydiensten voor de voedingsmiddelenindustrie omvatten o.a.:

  • Research en dataverwerking voor levensmiddelen, verpakkingen en consumentengedrag
  • Analytische expertise, traceerbaarheid van structuren, formuleringen en gebruikte additivieven
  • Testen en expertise m.b.t. wetgeving voor voedselverpakkingen
  • Bepalen van GRAS (Generally Recognised as Safe (FDA)
  • Risico-onderzoek en -management
  • Fysische analyses voor levensmiddelen
  • Ondersteunen bij implementatie van managementsystemen

(Inter)nationale voedselcontactwetgeving.

Onze experts ondersteunen u bij de implementatie van de van toepassing zijnde wetgeving en voeren eveneens de relevante testen uit.

 

 

E-mail Us

Telefonisch contact

+31 88 126 8888
 
 

Auditing en Certificatie - Levensmiddelen

Onze certificatieservices zullen u helpen om u te onderscheiden. Als ervaren cerificeringsinstelling bieden wij u meer dan alleen een certificaat. We go beyond auditing.

Wij hebben de expertise, ervaring en wereldwijde aanwezigheid om u tijdens het gehele auditing- en certificeringsproces te kunnen ondersteunen en te begeleiden. Wij zijn een geaccrediteerde instelling die certificaten uit mag geven voor een breed scala aan internationaal geaccepteerde normen.

Of u nou de duurzaamheid, veiligheid of kwaliteit van uw productieprocess wilt aantonen, onze diensten zullen u helpen uw uitstraling te verbeteren, het vertrouwen van uw consument te versterken en de weg vrij te maken voor nieuwe marktkansen.

Product Certificatie
Nieuwe marktkansen worden gecreëerd door uw toewijding aan te tonen.Wij hebben onder andere de volgende productcertificatieprogramma’s in ons portfolio: British Retail Consortium (BRC), Global Standards, de Duitse Safe Quality Food (SQF), GMP+ Feed Certification en de International Featured Standards (IFS). Het programma wat u kiest hangt af van de markt waarin u actief bent en uw rol in de supply chain.

Systeem en Proces Certificatie
FSSC 22000 is een GFSI erkend, ISO gebaseerd schema, ontworpen om een totaal voedselveiligheidpakket te kunnen bieden. Voor organisaties is het is beschikbaar in alle soorten en maten. Wij kunnen u helpen om systemen en processen te ontwikkelen waarmee u uw certificering behaald. ISO 22000 is een wereldwijd geaccepteerde standaard, ontwikkeld om alle aspecten van voedselveiligheid te dekken, inclusief internationaal erkende componenten waaronder HACCP en ISO 9001. Aanvullend kunnen wij met u samenwerken om Good Catering Practice (GCP) en Good Manufacturing Practice Programmes (GMP) te implementeren.

Duurzame Certificatie
Wij bieden internationaal erkende certificaten waarmee u uw duurzaamheid kunt borgen. GLOBALG.A.P geeft advies over duurzaam produceren, dierenwelzijn en de gezondheid en veiligheid van medewerkers. 

Neem ons op om informatie te ontvangen over hoe wij u van dienst kunnen zijn op het gebied van Auditing en Certificatie - Levensmiddelen.