Intertek (www.intertek.com)

Intertek consultancydiensten voor de voedingsmiddelenindustrie omvatten o.a.:

  • Research en dataverwerking voor levensmiddelen, verpakkingen en consumentengedrag
  • Analytische expertise, traceerbaarheid van structuren, formuleringen en gebruikte additivieven
  • Testen en expertise m.b.t. wetgeving voor voedselverpakkingen
  • Bepalen van GRAS (Generally Recognised as Safe (FDA)
  • Risico-onderzoek en -management
  • Fysische analyses voor levensmiddelen
  • Ondersteunen bij implementatie van managementsystemen
 

E-mail Us

Telefonisch contact

+31 88 126 8888
 
 

Voedsel en Landbouw

Wij begrijpen welke uitdagingen u tegenkomt in elke fase van uw productketen, vanaf de inkoop van grondstoffen tot en met de productie en distributie. Onze innovatieve en klantgeoriënteerde aanpak betekent dat we een positieve impact hebben op uw resultaten.

Bescherm uw merk en reputatie met beter landbouw en voedsel supply chain management. Vanaf het land tot de voedselproducenten wordt zeker gesteld dat het eten veilig bij u op tafel kan komen.

Tegenwoordig komt onze voeding uit de hele wereld. Op welke manier u hier ook in betrokken bent, producent, distributeur, handelaar of retailer, wij zijn er om u te helpen het meeste resultaat te krijgen uit een snel groeiende wereld van mogelijkheden.

We hebben een schat aan ervaring binnen de voedsel en landbouw industrie en een reputatie van wereldklasse omtrent het leveren van kwaliteit en toegevoegde waarde. Met onze wereldwijde expertise in testen, inspectie, auditing, training en begeleiding, kunt u op ons rekenen voor ondersteuning waar en wanneer u dat nodig heeft.

De wereldwijde voedsel supply chain is groot en complex. Het garanderen van de veiligheid, kwaliteit en authenticiteit van de producten is daardoor een enorme uitdaging voor iedereen die erbij betrokken is.
Wij hebben decennia lange ervaring in het ondersteunen van de wereldwijde voedingsmiddelenindustrie. Het managen van de supply chain is onze expertise. U bent bij ons in goede handen.

Intertek is internationaal geaccepteerd als certificeringsinstelling voor programma's die vallen onder het Global Food Safety Initiative (GFSI) zoals Food Safety System Certification (FS22000), British Retail Consortium Food Standard (BRC), International Food Standard (IFS) en Safe Quality Food (SQF).

We bieden een compleet scala aan analytische en ondersteunende diensten. Wij beschikken over gedegen kennis en lokale faciliteiten. Wij kunnen u daarom helpen en beschermen tegen risico’s, waar op de wereld u zich ook bevindt. Think global, act local.

 

 
 

Neem ons op om informatie te ontvangen over hoe wij u van dienst kunnen zijn op het gebied van Voedsel en Landbouw.