Intertek (www.intertek.com)

Kunststoffenlaboratoria

Test-, analyse- en adviesdiensten voor de kunststoffenindustrie.
 

Intertek aanwezig op de FAKUMA 2020 in Friedrichshafen.

29 februari 2020

Intertek vertegenwoordigers heten u van harte welkom tijdens de FAKUMA 2020 in Friedrichshafen, Duitsland.

Als een leverancier van een totaalpakket van diensten aan de kunststoffenindustrie zal Intertek aanwezig zijn op de FAKUMA. Meer dan 1900 exposanten presenteren hun internationale aanbod op 's werelds toonaangevende technische evenement voor de verwerking van industriële kunststoffen. Fakuma vindt plaats in het expositiecentrum Friedrichshafen van 13 tot 17 oktober 2020.

De aandacht zal worden gericht op de nieuwste technologieën, evenals processen en hulpmiddelen voor efficiënte kunststofverwerking door middel van spuitgieten, extrusie, thermovormen en 3D-printen.

Tijdens de FAKUMA zullen bezoekers geïnformeerd worden over nieuwe relevante ontwikkelingen, innovaties en diensten op het gebied van kunststoffen en rubber. U kunt Intertek vinden in hal B2, stand 2225. Onze collega’s staan voor u bereidt om uw specifieke vragen met u te bespreken.

Voorbeelden van onze expertisegebieden zijn:

Tijdens de beurs zullen er op de Intertek stand een aantal lezingen gepresenteerd worden door Intertek experts op diverse aandachtsgebieden, waaronder verwerking in proeffabrieken en de Europese wetgeving voor voedselcontactmaterialen. Neemt u contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken tijdens de FAKUMA!