Intertek (www.intertek.com)

PSI en PCP

Pre-Shipment Inspections

Intertek levert Pre- Shipment Inspections aan overheden waarmee import omzet bewaakt kan worden voor zowel de overheid als ook de inwoners. Intertek levert Pre-Shipment Inspections voor o.a. Bangladesh, Uzbekistan, Mozambique en de Filippijnen.

Conformity Assessment Program (CAP)

Deze programma's zijn opgesteld om ervoor te zorgen dat er geen onveilige producten in een land kunnen worden geimporteerd.

 

E-mail Us

Telefonisch contact

+31 88 126 8888
 
 

Overheden en Instellingen

Intertek helpt u met innovatieve en tijdsefficiënte oplossingen om ervoor te zorgen dat uw import en export voldoet aan de relevante gestelde normen en eisen.

Intertek helpt overheden, douanes en nationale normorganisaties de overeenstemming van import met veiligheidsnormen te verbeteren, opbrengsten uit invoerrechten te beschermen en de internationale toeleveringsketen te verstevigen.

Onze programma’s voor productaanpassing helpen u ervoor te zorgen dat geïmporteerde goederen in overeenstemming zijn met de veiligheids- en andere normen. Controle voor goederenverzending, zorgt ervoor dat de correcte invoerrechten worden betaald en de vrijgave door de douane wordt bespoedigd. Ons wereldwijde netwerk van locaties levert snelle inspectie, certificering en verzendingsbeoordelingen. Onze verificatiediensten bieden u de zekerheid die u nodig heeft om actief te zijn in de internationale handel.

Er zijn wereldwijd veel landen met een verplichte wetgeving op de import van goederen, Intertek is erkend voor het afgeven van export- en productcertificaten aan bedrijven die naar de volgende landen exporteren: Algerije, Ethiopië, Niger, Ecuador, Koeweit, Mexico, Mozambique, Nigeria, Saoedi-Arabië en Oezbekistan.

Onze exportservices op het gebied van overheden & instellingen worden gecoördineerd vanuit Brentwood (UK), die inspecteurs binnen Nederland aansturen. Voor meer informatie kunt u rechtstreeks contact opnemen met onze vestiging in Brentwood. 

E-mail:info.brentwood.gs@intertek.com

Telefoon: +44 1277 223400

 
Onze diensten omvatten:
  • Bewaking van de toeleveringsketens
  • Export- en importondersteuning
  • GSA contracthouder voor de US
  • Conformity Assessment Programmes (CAP)
  • Pre-shipment Inspecties (PSI)
  • Verificatiediensten algemeen
  • Verificatie- en adviesdiensten voor humanitaire organisaties

Neem ons op om informatie te ontvangen over hoe wij u van dienst kunnen zijn op het gebied van Overheden en Instellingen.