Intertek (www.intertek.com)

Laboratoriumdiensten A-Z

Intertek heeft een wereldwijd netwerk van laboratoria. Onze locale contacten in de Benelux helpen u de juiste locatie te vinden.

Analytische Chemie

Onze laboranten beschikken over een breed scala moderne analytische technieken, wij leveren o.a.; kwaliteitsanalyses conform (inter)nationale en inhouse methodes, methodeontwikkeling,  probleemoplossing en foutenanalyse.

Kunststoffenlaboratoria

Test-, analyse- en adviesdiensten voor de kunststoffenindustrie.
 

E-mail Us

Telefonisch contact

+31 88 126 8888
 
 

Analytische Laboratoria

Intertek is een expert op het gebied van analytische kennis en is uw betrouwbare leverancier van laboratoriumdiensten.

Intertek levert wereldwijd onafhankelijke analytische laboratoriumdiensten. Het werkterrein varieert van routinematige kwaliteitsmetingen en probleemoplossing tot geavanceerde ondersteuning van R&D-projecten. De analyses worden uitgevoerd in laboratoria met uitstekend opgeleide chemici, materiaalkundigen, technici en laboratoriummanagers die allen beschikken over uitgebreide analytische kennis en expertise. 

Intertek voert de analyses uit in laboratoria over de hele wereld en doet dit voor een breed scala aan klanten, markten en industrieën. De technieken, instrumentatie en bepalingsmethodes in de laboratoria van Intertek leveren essentiële analyseresultaten op waarmee klanten fouten en/of problemen in processen kunnen lokaliseren, oplossen en onderzoeken omzo kwaliteitsbewaking kunnen uitvoeren. De wetenschappers en technici in de laboratoria van Intertek zorgen ervoor dat u de juiste informatie krijgt voor uw bedrijfsvoering. Met deze informatie kunt u persoonlijke doelen bereiken op het gebied van onderzoek, productontwikkeling en kwaliteit.

Neem ons op om informatie te ontvangen over hoe wij u van dienst kunnen zijn op het gebied van Analytische Laboratoria.