Intertek (www.intertek.com)

GMP en GLP

Onze farmaceutische laboratoria leveren en ontwikkelen testmethodes voor de farmaceutische industrie en valideren deze voor GMP en GLP toepassingen voor farmaceutische en biofarmaceutische producten. Onze laboratoria zijn uitgerust met geavanceerde analytische technieken. 

Europese Pharmacopeia

Onze kennis en expertise m.b.t. de Europese Pharmacopeia omvat zowel de implementatie van de wetgeving als ook de test- en analysemogelijkheden.

Kunststoffen gebruikt voor medische toepassingen

Intertek beschikt over ruime ervaring en expertise m.b.t.het testen, analyseren en controleren van kunststoffen die gebruikt worden in medische toepassingen op materiaaleigenschappen en verwerkbaarheid.

 

E-mail Us

Telefonisch contact

+31 88 126 8888
 
 

Immunochemie

Kwantitatieve assays voor bepaling van ligandbindingen (immunoassays), kwalitatieve beoordeling van immunogeniciteit, assays op celbasis voor neutraliserende antistoffen en biomarker-assays in combinatie met toxicokinetica en klinische farmacokinetica voor grote moleculen.

Intertek immunochemie medewerkers hebben een uitgebreide expertise in het ontwikkelen en valideren van kwantitatieve assays voor de bepaling van ligandbindingen. Deze assays worden gebruikt bij studies op het gebied van farmacokinetica en toxicokinetica. Voorbeelden hiervan zijn studies naar immunogeniciteit en biomarkers bij nieuwe biologische geneesmiddelen, biosimilars en een brede reeks aan macromoleculen (o.a. synthetische peptides, humane monoklonale antistoffen, combinatieproteïnes / chimerics, diverse groeifactoren, hormonen, cytokines en biomarkers).

Immunochemiediensten omvatten:
  • Biomarker-assays en validatie
  • Assays op celbasis voor neutraliserende antistoffen
  • Assays voor immunogeniciteit
  • Assays voor ligand-binding
  • Immunoassays
  • Klinische en preklinische farmacokinetica

Neem ons op om informatie te ontvangen over hoe wij u van dienst kunnen zijn op het gebied van Immunochemie.