Intertek (www.intertek.com)

GMP en GLP

Onze farmaceutische laboratoria leveren en ontwikkelen testmethodes voor de farmaceutische industrie en valideren deze voor GMP en GLP toepassingen voor farmaceutische en biofarmaceutische producten. Onze laboratoria zijn uitgerust met geavanceerde analytische technieken. 

Europese Pharmacopeia

Onze kennis en expertise m.b.t. de Europese Pharmacopeia omvat zowel de implementatie van de wetgeving als ook de test- en analysemogelijkheden.

Kunststoffen gebruikt voor medische toepassingen

Intertek beschikt over ruime ervaring en expertise m.b.t.het testen, analyseren en controleren van kunststoffen die gebruikt worden in medische toepassingen op materiaaleigenschappen en verwerkbaarheid.

 

E-mail Us

Telefonisch contact

+31 88 126 8888
 
 

Bioanalyses

Intertek levert bioanalyses ter ondersteuning van alle fasen gedurende de tot standkoming van geneesmiddelen (conform GLP), maar ook voor oriënterende bepalingen in de ontwikkelings- en researchfase (waar gewenst niet onder GLP).

Intertek levert gespecialiseerde bioanalyses en -technieken voor kleine of grote moleculaire geneesmiddelen. Deze diensten worden geleverd vanuit een wereldwijd netwerk van bio-analytische laboratoria welke voldoen aan alle GLP-eisen. 

De dienstverlening omvat de ontwikkeling van bedrijfsspecifieke in-house methoden, validatie, overdracht en ondersteuning op het gebied van farmaco-en toxicokinetiek. Ook ondersteunen wij d.m.v. het leveren van additionele resources. Zodat er snel resultaten geleverd kunnen worden. Ook bij grotere aantallen monsters verzorgen wij het beheer van de klinische monsters waaronder het ophalen, opslaan en verzenden van monsters.

Intertek is zich bewust van de essentiële rol die bioanalyse speelt bij de ontwikkeling van geneesmiddelen. Het is daarom ook onze missie om telkens weer op tijd, accurate en betrouwbare gegevens aan te leveren. De gegevens worden onderworpen aan grondige controles door wetenschappers en controlerende instanties, voor succesvolle ondersteuning in de ontdekkingsfase, preklinische en klinische fasen.

Voorbeelden:
  • LC-MS/MS bioanalyse
  • Bioanalyse van metalen en anorganische stoffen
  • Bioanalyse van oogweefsel
  • Kwantitatieve immunologische assays (ELISA- en ECL-platform)
  • Verwerken en beheren van monsters
  • Klinische en pre-klinische farmacokinetica

Intertek levert eveneens bioanalyses op het gebied van immunochemie conform GCP (Good Clinical Practice).

Neem ons op om informatie te ontvangen over hoe wij u van dienst kunnen zijn op het gebied van Bioanalyses.