Intertek (www.intertek.com)

Adviesverlening m.b.t. wet- en regelgeving

Intertek levert ondersteuning en advies bij het navolgen en implementeren van relevante wet- en regelgeving, zoals b.v. Europese, US, Japanse en velen andere (inter)nationale wetgevingen en richtlijnen. Onze expertise beslaat een brede reeks van aandachtsgebieden zoals chemie, elektronica, consumentenproducten en cosmetica.

 

Relevante links:

(Inter)nationale voedselcontactwetgeving.

Onze experts ondersteunen u bij de implementatie van de van toepassing zijnde wetgeving en voeren eveneens de relevante testen uit.

 

 

E-mail Us

Telefonisch contact

+31 88 126 8888
 
 

Wetgeving voor Voedselcontactmaterialen

Laboratoriumtesten en kennis over wet- en regelgeving m.b.t. de veiligheid en compliance van voedselcontactmaterialen.

Onze experts op het gebied van wet- en regelgeving voor voedselcontactmaterialen ondersteunen bedrijven bij het implementeren van relevante wetgeving op betreffende product- of materialenportfolio's. Zij beschikken over veelzijdige kennis van de internationale en nationale wetgeving, zoals de Europese Kaderverordening, de FDA en nationale wetgevingen en richtlijnen. Daarnaast worden binnen onze Intertek laboratoria de benodigde relevante migratie- of extractietesten uitgevoerd.

Intertek kan bedrijven assisteren bij de zgn. "notification" of "petitioning" van voedselcontactstoffen t.b.v. acceptatie bij de EFSA of de FDA.  

Additioneel leveren wij standaard trainingen op het gebied van voedselcontactwetgevingen. Eventueel kunnen deze worden aangepast op de specifieke behoefte van uw organisatie.  

Neem ons op om informatie te ontvangen over hoe wij u van dienst kunnen zijn op het gebied van Wetgeving voor Voedselcontactmaterialen.