Intertek (www.intertek.com)

Brandstof testen conform de normen en standaarden:

Er bestaan verschillende normen en standaarden voor het testen van brandstoffen,  waaronder de EN 590 en EN 228 voor respectievelijk diesel en benzine. Intertek heeft de capaciteiten om verschillende brandstoffen volgens de verschillende normen te testen.

Laboratoriumdiensten A-Z

Intertek heeft een wereldwijd netwerk van laboratoria. Onze locale contacten in de Benelux helpen u de juiste locatie te vinden.
 

E-mail Us

Telefonisch contact

BE:+32 3 543 9089
NL:+31 88 126 8702
 
 

Petroleum Analyses en Testen

Onze laboranten beschikken over ruime ervaring op het gebied van het testen en analyseren van petroleum en petroleumproducten.

Intertek ondersteunt de petroleumindustrie met kwaliteits- en procesbewaking, onderzoek en ontwikkeling, probleemoplossing, sporenanalyse en methodeontwikkeling van petroleum en geraffineerde producten zoals ruwe aardolie, gascondensaat, brandstoffen, petrochemische derivaten, biobrandstoffen, LPG en aardgas.

Onze laboratoria bieden analyses aan de hand van internationaal erkende methoden, zoals ASTM, ISO, IP en andere relevante methoden en zoals geaccepteerd in regelgevingen. (Petro)Chemische bedrijven wereldwijd maken gebruik van onze diensten op het gebied van analyse, inspectie en monstername.

Relevante links en/of dienstverlening:

Neem ons op om informatie te ontvangen over hoe wij u van dienst kunnen zijn op het gebied van Petroleum Analyses en Testen.