Intertek (www.intertek.com)

Duurzaamheid

Certificering

Wij leveren certificeringsprogramma's waarmee onafhankelijk kan worden vastgesteld of producten voldoen aan eisen op het gebied van duurzaamheid. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Materialen

Intertek materialenlaboratoria controleren uw materialen op weerstand tegen externe invloeden denk hierbij aan de invloed van vocht, temperatuur en zonlicht.

 

E-mail Us

Telefonisch contact

+31 88 126 8888
 
 

Bouwmaterialen

Intertek ondersteunt producenten en leveranciers van bouwmaterialen door het leveren van producttesten en productcertificeringen.

Intertek navigeert klanten door complexe test- en certificatievraagstukken voor hun bouwmaterialen. Door het leveren van snelle en kostenbesparende producttesten en -kwalificering op het gebied van duurzaamheid, veiligheid en energie-efficiëntie ondersteunen wij klanten bij de naleving van de lokale, nationale en mondiale wet- en regelgeving.

Met behulp van ons wereldwijde laboratoriumnetwerk, kan Intertek uw producten testen en certificeren conform de Britse, Europese en Noord-Amerikaanse normen en standaarden, waaronder ANSI, ASTM, CSA, EPA, ICBO, UL en ULC. Het Intertek WH Mark is wereldwijd en in heel Noord-Amerika erkend bij toonaangevende producenten en controlerende instanties.

Intertek is meer dan een testlaboratorium; We begeleiden onze klanten door het "Bouwmilieu" en ondersteunen bij het identificeren van de certificaten die zij nodig hebben voor de markten waarin hun producten worden afgezet. Dit verlaagt kosten en versnelt uiteindelijk de introductie van het product op de markt.

Intertek diensten voor de bouwindustrie omvatten onder andere:

  • Akoestische testen
  • Brandtesten
  • Duurzaamheidstesten en -certificering
  • Productfaaltesten
  • Verouderingstesten

Neem ons op om informatie te ontvangen over hoe wij u van dienst kunnen zijn op het gebied van Bouwmaterialen.