Intertek (www.intertek.com)
Object reference not set to an instance of an object.
 

Breng een uniek bezoek aan het Intertek Laboratorium tijdens de Wereldhavendagen!

26 augustus 2015

Rotterdam staat in het eerste weekend van september weer volledig in het teken van de Wereldhavendagen. Talloze bedrijven doen dit jaar weer hun uiterste best om de haven van Rotterdam neer te zetten als een van de mooiste en grootste havens ter wereld. Intertek, een vooraanstaande dienstverlener van kwaliteits- en veiligheidsdiensten voor een breed scala aan industrieën wereldwijd, draagt daar ook dit jaar aan bij! 

Intertek opent dit jaar tijdens de Wereldhavendagen voor één dag haar deuren en biedt een uniek kijkje achter de schermen in haar laboratorium in Hoogvliet. Centraal tijdens de excursie staat de organisatie, de rol van Intertek in de Rotterdamse haven, het ontstaan van Intertek en ook blikt Intertek alvast vooruit op de toekomst. 
 
Een rondleiding over Intertek’s geavanceerde laboratorium mag daarbij natuurlijk niet ontbreken! Ook dit jaar weer kunt u vanaf het opstappunt van de bussen een volledig verzorgde busreis boeken naar ons laboratorium in Hoogvliet. De bus zal u dan na de excursie weer op het vertrekpunt afzetten. De totale excursieduur, inclusief vervoer, bedraagt 2,5 uur. 
 
Tijdens uw aanwezigheid op onze locatie in Hoogvliet heeft u de unieke kans om ons geavanceerde laboratorium met uw eigen ogen te zien. Dit alles onder begeleiding van onze deskundige en ervaren laboranten! Ook zullen wij u meenemen in de inspectiewereld. U komt dan alles te weten over de werkzaamheden van onze inspecteurs en hun uiterst belangrijke rol in de haven. 
 
Lijkt het u interessant om eens achter de schermen in een geavanceerd laboratorium te kijken? Wacht dan niet langer en boek uw excursietickets via: http://wereldhavendagen.nl/ 
 
Ook kunt u op het evenemententerrein losse kaartjes kopen, al loopt u daarbij wel het risico dat de excursies al volgeboekt zijn.