Intertek (www.intertek.com)

PSI en PCP

Pre-Shipment Inspections

Intertek levert Pre- Shipment Inspections aan overheden waarmee import omzet bewaakt kan worden voor zowel de overheid als ook de inwoners. Intertek levert Pre-Shipment Inspections voor o.a. Bangladesh, Uzbekistan, Mozambique en de Filippijnen.

Conformity Assessment Program (CAP)

Deze programma's zijn opgesteld om ervoor te zorgen dat er geen onveilige producten in een land kunnen worden geimporteerd.

 

E-mail Us

Telefonisch contact

+31 88 126 8888
 
 

GOST-R Conformiteitscertificaat Export Rusland

Het GOST-R certificeringsprogramma is van toepassen op de meeste goederen die in Rusland worden geïmporteerd.

Uit het GOST-R conformiteitscertificaat blijkt dat de importproducten voldoen aan de Russische normen en kwaliteits- en veiligheidseisen. Voor inklaring, verkoop en/of marketing in Rusland is het GOST-R certificaat vereist.

Onder het Russische GOST-R certificeringsprogramma valt een breed scala aan producten, waaronder cosmetica, voedingsproducten, speelgoed, textiel, elektrische huishoudproducten en industriële apparatuur.

Op producten die onder de verplichte GOST-R certificering vallen, moet na certificatie, het geregistreerde GOST-R merkteken (ofwel het conformiteitsmerkteken) zichtbaar zijn. Uit het GOST-R certificaat en ook uit andere verplichte Russische certificaten, blijkt dat het importproduct voldoet aan de Russische normen en eisen op veiligheidsgebied. Deze certificaten kunnen alleen verstrekt worden door certificeringsbureaus die geaccrediteerd zijn door GOST-instanties.

Intertek heeft vanaf de start van het programma deze verplichte certificaten verzorgd. Onze medewerkers zijn experts in het GOST-R certificeringsprogramma, zijn altijd op de hoogte van de eisen en doelstellingen en kunnen om die reden de exporteurs trefzeker en efficiënt helpen bij hun handelsactiviteiten.

Als uw producten niet onderworpen zijn aan GOST-R certificering, heeft u misschien andere verplichte Russische certificaten nodig, zoals een conformiteitsverklaring, TR-certificaat of staatsregistratie. De experts van Intertek die gespecialiseerd zijn in de Russische markt, kunnen u adviseren over de benodigde certificering(en) en u een service op maat bieden om u door het certificeringsproces te loodsen.

Onze exportservices op het gebied van overheden & instellingen worden gecoördineerd vanuit Brentwood (UK), die inspecteurs binnen Nederland aansturen. Voor meer informatie kunt u rechtstreeks contact opnemen met onze vestiging in Brentwood. 

E-mail: info.brentwood.gs@intertek.com

Telefoon: +44 1277 223400

Neem ons op om informatie te ontvangen over hoe wij u van dienst kunnen zijn op het gebied van GOST-R Conformiteitscertificaat Export Rusland.