Intertek (www.intertek.com)


 

Kennismaking met maatschappelijk verantwoord ondernemen, ISO 26000

Deze 1-daagse kennismakingscursus ISO 26000 van Intertek geeft u inzicht in het begrip maatschappelijk verantwoord ondernemen en de ISO 26000 richtlijn.

De ISO 26000 is dé internationale richtlijn voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. De richtlijn is zo geschreven dat alle type organisaties, groot, klein, private of de publieke sector ermee kunnen werken. Het helpt organisaties goed na te denken over zichzelf, hun omgeving en dus ook onze omgeving. Uiteindelijk doel is om een verantwoorde bedrijfsvoering op te zetten, een bedrijfsvoering die de gemeenschap steeds meer van organisaties eist. Duurzaam, sociaal en ethisch verantwoord ondernemen moet vanzelfsprekend zijn en niet omdat het moet.

De trainingsprogramma is voorzien van een lezing en groepsdiscussies. U leert wat maatschappelijk verantwoord ondernemen is en hoe u uw bedrijfsvoering moet aanpassen volgens het People, Planet, Profit principe. Ook verdiepen wij in de integratie van MVO en de impact van een continue verbeterende MVO managementsysteem draaiende te houden in uw organisatie.

Voor wie?
Deze training is nuttig voor ondernemers, managers, medewerkers die hun organisatie maatschappelijk verantwoordelijk willen maken.

€ 495,00 (exclusief Btw)
Duur 1 dag inclusief koffie, thee, consumpties, lunch, cursusmateriaal en de norm.

Materiaal: Engels
Voertaal: Nederlands

Aan het einde van de dag krijgt u een certificaat van deelname.

Om uw deelname te registreren, kunt u de onderstaande inschrijfformulier invullen. Wanneer u zich aanmeldt gaat u automatisch akkoord met Algemene Voorwaarden Intertek Training.

Wist u dat vanaf 4 deelnemers het financieel aantrekkelijker is om de training bij u in huis te organiseren. Meer over incompany trainingen kunt u hier vinden of mail ons naar info.germany@intertek.com.

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *.

   * Selecteer uw gewenste datum.


Uw naam*

 

Adres*

 

Postcode*

 

Stad*

 

Land*

Bedrijfsnaam*

 

Factuuradres*

 

Functie*

 

PO- Nummer

E-mail adres*

   

Telefoonnummer*

 

Mobiel nummer

Bent u al klant bij Intertek?

Hoe bent u bij Intertek terecht gekomen?

Kies de gewenste datum*

Vragen of commentaar